- 1 Kasım 2014
- 185
- 54
- 73
- 38
- Konu Sahibi halime-halimee
Merhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde yazıyorum çünkü icim icimi yiyor bundan nir yıl evvel tiroid ölçümü yaptırdım doktor haşimato teşhisi koydu ve prednol verdi ama mideme cok rahatsızlık verdiği icin kullanamadım bir yıl sonra bugün yutkunurken güçlük çekme gırtlakta tahriş hissi ve ses kalınlaşması şikayetleriyle doktora gittim ultrasonla bakıldı ve en büyüğü 5 mm olan nodüllerin var dendi açıkçası hic beklemiyordum doktordan çıktığım andan itibaren ağlıyorum şu saat oldu hala ağlıyorum çünkü 3 yaşında bi kızım var doktor yarın kan tahlili sonuclarına bakıp ona göre ilac vereceğim dedi ama ben duydugum andan itibaren sanki kanser hastası olmuşum da az bir vaktim kalmış gibi hissediyorum biliyorum cok yanlış böyle düşünmek ama sanırım kızımdan dolayı böyle düşünüyorum biopsi falan istemedi doktor kan sonuçlarından sonra ilac verip vermeyeceğimiz belli olacak 6 ay sonrası içinde kontrol edeceğim büyüme varsa biopsi ile iyi huylu mu kötü huylu mu bakacagız dedi arkadaşlar nettende cok okudum ama sormak istiyorum tiroidde nodül olması kanser anlamına mı geliyor aranızda tiroid nodülü olupta ilacla küçülme olanı var mı bana yardım edin lütfen moralim sıfır