• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil silik cizgi

Umudumiz var

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
107
45
18
27
Arkadaşlar öğlen gebelik testi yaptım adetimde yarın yani 31 Ocak tek çizgi olduğunu görünce umursamdim fakat Aksam testi atacaktım çöpe o sırada 2. Çizginin silik olduğunu gördüm sizce ne yapmalıyım adet olacakmış gibi ara sıra karın ağrılarım var

Arkadaşlar öğlen gebelik testi yaptım adetimde yarın yani 31 Ocak tek çizgi olduğunu görünce umursamdim fakat Aksam testi atacaktım çöpe o sırada 2. Çizginin silik olduğunu gördüm sizce ne yapmalıyım adet olacakmış gibi ara sıra karın ağrılarım var
Testi atarmısınız.

Gerçek sonuç ilk on dkda cikandir umarım gebesindir ama

Eklentiler

• IMG_20210131_000024.webp
    IMG_20210131_000024.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 106
Attığınız test pozitif bence. Yarın bir kez daha test yapın..

Var gibi yarın sabah ilk idrarla yapın hakınızda hayırlısı.

İlk gebeligim dış gebelikti o yüzden çok korkuyorum tekrsr aynısı olur mu diye ilki sol tarafimdaydi bu ay yumurtam sağda olduğu için doktor kontrolü eşliğinde denedik cocugu
Canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir.. Canını sıkma daha önce dış gebelik oldu diye aynısı olacak şartı yok.. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah 😊🙏

Çok teşekkkur ederim çok heyecanlandım adet sancısı gibi ara ara sancılarım var yarın adet günüm hayırlısı olsun insallah
Canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir.. Canını sıkma daha önce dış gebelik oldu diye aynısı olacak şartı yok.. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah 😊🙏

Çok teşekkkur ederim çok heyecanlandım adet sancısı gibi ara ara sancılarım var yarın adet günüm hayırlısı olsun insallah
Amin canım.. Hayırlısı neyse o olsun zaten.. Eğer sağlıklı bir gebelikse pozitifi görürsün inşallah 🙏😊 Ama o test pozitifti ne kadar süre sonra çıktı tabi bilmiyorum çok sonra çıkan çizgi geçersiz kabuk ediliyor.. En iyisi yarın bir test daha yapman 😊

Amin canım.. Hayırlısı neyse o olsun zaten.. Eğer sağlıklı bir gebelikse pozitifi görürsün inşallah 🙏😊 Ama o test pozitifti ne kadar süre sonra çıktı tabi bilmiyorum çok sonra çıkan çizgi geçersiz kabuk ediliyor.. En iyisi yarın bir test daha yapman 😊
Aynen öyle hayırlısı olsun inşallah saglikli bu gebeligim vardır çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 😍😍😍😍

Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim 😶
İnşallah hamilesindir canım. Baya baya çizgi belli. Ben de 4 gün var adetime ergen gebelik testi yaptım çok silik çizgi vardı. Rabbim kucağımızı doldursun. Pazartesi siz kan verirseniz kesin sonuç alırsınız 🥰

İnşallah hamilesindir canım. Baya baya çizgi belli. Ben de 4 gün var adetime ergen gebelik testi yaptım çok silik çizgi vardı. Rabbim kucağımızı doldursun. Pazartesi siz kan verirseniz kesin sonuç alırsınız 🥰
Test bozuk olabilirmiş bazıları da öyle söylüyor o yüzden bilemedim işte benimde sizinki gibi sılıktı çizgi ama yine de belliydi. Dediğiniz gibi Allah kucağımızı doldursun sağlıklı olsunlar inşallah 🙏

Back
X