- 16 Ekim 2008
- 199
- 1
- 116
- 34
merhaba kızlar. ben 17 ay önce diş teli tedavisine başladım.tedaviye başlamadan önce doktorum maksimum 10-11 ay süreceğini söylemişti..Neyse tedaviye başladım. 13. ayımda istanbula atandım. sürekli tedavim için memlekete gidip gelmek zorunda kaldım. Ve sonra doktorum bu ay tellerimi çıkaracağını söyledi. Ancak benim dişlerim daha düzelmedi . Bu konuda takıntı felan yapmış durumda değilim. İstanbulda 3 ortodontistle görüştüm onlarda aynı şeyi söylediler. 2 sine göre 3-4 ay daha işi var birine göre 10 ay daha.. neyse bu ay ki memleketteki randevuma gitmedim. çünkü bu şekilde teli çıkarmak içime sinmezdi.. devam etmek istediğimi söylesemde doktorumun bunu kabul edeceğini pek sanmıyorum.. en iyi ihtimal kabul etse dahi kendisine güvenim kalmadı.. Şuan teller dişimde doktorsuz ortada kalmış durumdayım
Acil iyi bir ortodontist bulmam lazım. Önceki doktorumdan dilim yandı tekrar yanlış doktor seçimi yapmak istemiyorum. Doktor tavsiyelerinize çok ihtiyacım var . İlgilenen herkese çok teşekkürler şimdiden..
Acil iyi bir ortodontist bulmam lazım. Önceki doktorumdan dilim yandı tekrar yanlış doktor seçimi yapmak istemiyorum. Doktor tavsiyelerinize çok ihtiyacım var . İlgilenen herkese çok teşekkürler şimdiden..