• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok acil önerilerinize ihtiyacım var.. off :/

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
118
37
ya ben saçlarımı yaklaşyık 6 ay olucak boyamıyordum siyaha.. diplerden ve iç taraflardan 5-6 cm kendi doğal saçım gelmiş koyu kahveye yakın az daha açık.. neyse işte baktım çok kötü duruyor.. e açtırmak çok pahalı :S bende bugün gittim palette nin açıcısını aldım yanında da büyük düşünceler sonucunda yine palette nin deluxe serisinden 7-0 kumral aldım.. neyse akşam annem açıcıyı sürdü saçıma taradık yedirdik falan 1.5 saat bekledim yıkadım bi de ne göreyim aman allahım!! diplerim daha da açılmış ama nasıl böyule sarı nerdeyse b.k renginden daha açık.. fakat siyah olan yerler yani saçın geneli aynı.. ışıkta baktım sadece hafif kızıllık var.. ama nasıl kötü bi görüntü... ağlayacaktım.. gerçi hala öyleyim .( neyse bende kumralı sürüdm kafama şimdi yettiremedim boyayı ama fazla açılan kısımlara bol bol süürp taradım yedirdim topladım bekliyorum şimdi.. e ben ne yapayım şimdi kapamazsa ??? siyahtan sıkılmıştım değişiklik yapayım dedim başıma neler geldi :gitme: bana önerisi olan başına böyle bişey gelmiş olan var mı ?? :Saruboceq:

nasıl kapatırım bunu ben ?? saçın iç taraflarıda da var arka kısıma doğru var.. off :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Okuyunca üzüldüm açıkcası.. Bence beklesen iyi olurdu..Saç bandı vs. idare edilirdi gibi...

Keşke direkt kotu bi renge boyasaydın.. Tabi bu benim nacizne görüşüm..

Bu arada birbuçuk saat beklettim yazmşsın..Benden sana tavsiye hiçbir boya 35 dk.dan sonra etki etmiyor. Boş yere bekletmişsin..

Eğer şimdiki yapıcağın işlemden sonrada koyulaşmazsa bence bir iki hafta bekle, o süre içinde formda deneyimli arkadaşlar seni yönlendirecektir..

Ama üzülme lütfen, dünyanın sonu değil :(

offf bnde öle bi durumla karşılaşmıştımm, baktım sıkıldım gayett siyahlıkta akmış gibi göründü ama sonuçç hüsran koyu kahve aldımm kapattım saçlarımı mecburenn, artıkk siyaha boyatmak istemiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm halada akmasını bkliorumm benneyaptımki

o açıcılar doğal saç rengini açıyor, boyalı saçı açmak çok zor özellikle siyah ve kızıl tonları ancak kuaförde röfle şeklinde açılır.
zaten o açıcıların minik bir köşesinde doğal saç rengi için uygundur yazıyor, aslında bu firmalara dava açsak kazanırız resmen adam kandırıyorlar, belirtmiorlar doğal saça uygulayın diye :(

cevaplar için çok sağolun kızlar.. gece otrdum düşündüm ne yapsam diye.. koyu kahve boya vardı evde yurtdışından gelme.. kararttım gözümü sürdüm valla.. kapadı allahtan.. iç ense kısımlarında bikaç yerde hafif açıklık kaldı ama hem belli olmuyo hemde öyle kötü değil.. yine koyu renk oldum ama sadece ışıkta çoook hafif kızıllık var gibi duruyo.. acaba diyorum 5 sene önce kına yapmıştım bikaç kez o yüzden mi böyle oldu .S neyse.. kapandı ya.. bi gecede 1 er saat arayla önce açıcı ardından iki kez farklı renklerde boya yaptım saçıma.. gene sağlammış saçım elimde kalmadı.. bugünde uyanır uyanmaz gittim kestirdim... uçlar falan yanmış çatal çatal olmuş.. iyi geldi bayağı şuan gayet sağlıklı gözüküyo saçım.. artık bir iki hafta sonra falan siyah değilde koyu çikolata ile falan tümden boyarım iç taraftaki renk farklılıklarıda gider.. salak kafam işte ders oldu bana valla..

Back