- 27 Temmuz 2009
- 516
- 6
- 118
- 37
ya ben saçlarımı yaklaşyık 6 ay olucak boyamıyordum siyaha.. diplerden ve iç taraflardan 5-6 cm kendi doğal saçım gelmiş koyu kahveye yakın az daha açık.. neyse işte baktım çok kötü duruyor.. e açtırmak çok pahalı :S bende bugün gittim palette nin açıcısını aldım yanında da büyük düşünceler sonucunda yine palette nin deluxe serisinden 7-0 kumral aldım.. neyse akşam annem açıcıyı sürdü saçıma taradık yedirdik falan 1.5 saat bekledim yıkadım bi de ne göreyim aman allahım!! diplerim daha da açılmış ama nasıl böyule sarı nerdeyse b.k renginden daha açık.. fakat siyah olan yerler yani saçın geneli aynı.. ışıkta baktım sadece hafif kızıllık var.. ama nasıl kötü bi görüntü... ağlayacaktım.. gerçi hala öyleyim .( neyse bende kumralı sürüdm kafama şimdi yettiremedim boyayı ama fazla açılan kısımlara bol bol süürp taradım yedirdim topladım bekliyorum şimdi.. e ben ne yapayım şimdi kapamazsa ??? siyahtan sıkılmıştım değişiklik yapayım dedim başıma neler geldi :gitme: bana önerisi olan başına böyle bişey gelmiş olan var mı ?? :Saruboceq:
nasıl kapatırım bunu ben ?? saçın iç taraflarıda da var arka kısıma doğru var.. off :çok üzgünüm:
nasıl kapatırım bunu ben ?? saçın iç taraflarıda da var arka kısıma doğru var.. off :çok üzgünüm:
Son düzenleme: