- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
Canım bi diş doktoruna gidin enfeksiyon kaptığı zaman ağrı yapar.bendede aynı durum var işallah haftaya çektiricem.hanımlar şu an felaket yirmilik diş ağrısı çekiyorum. allah düşman başına vermesin o kadar diyeyim size. yüzümün sağ tarafı tamamen ağrıyor bunun yüzünden. evde ne yapabilir nasıl hafifletebilirim bilen vardır muhakkak oturup ağlıyorum ağrıdan. ağrı kesici aldım, bundan başka ne yapılabilir acil
çok çok teşekkür ederim, deneyeceğim sırayla. sadece dişinolla epeydir haşır neşiriz, hiç ağrımı azalttığını görmedim herhalde benim ağrıya karşı güçsüz kalıyor...Buradan ve baska sitelerden öğrendiklerimi yazacağım. Insallah birinden biri etki eder.
Bir pamuga elma sirkesi dökün. Diş etinize bastırın.
Tuzlu su ile gargara yapin.
Ağız çalkalama suyu, doktorlarin yazdığı boğaz gargarası da işe yarar. Onlarla gargara yapabilirsiniz.
Karanfil çiğneyin
Kulak pamuğu ile Karanfil yağı sürün.
Eczaneye gidebilecek biri varsa vemcaine sprey alın. Anestezik bir sprey.
Dişinol diye yine karanfil özlü bir yag var eczanelerde.
Yasin suresinin 82. 83. ayetlerini sağ isaret parmağınızı agriyan dişe koyarak okuyun.
devlette dişçiler hiçbir şey yapmıyorCanım bi diş doktoruna gidin enfeksiyon kaptığı zaman ağrı yapar.bendede aynı durum var işallah haftaya çektiricem.
Karanfil yagi vemcaine sprey bunlar anestesi gibi uyuşturuyor. Ama vemcaineyi yutarsaniz bogaziniz da uyuşuyor onu tükürün.çok çok teşekkür ederim, deneyeceğim sırayla. sadece dişinolla epeydir haşır neşiriz, hiç ağrımı azalttığını görmedim herhalde benim ağrıya karşı güçsüz kalıyor...
devlette dişçiler hiçbir şey yapmıyorbir de yirmiliği çene cerrahisi çekiyor sanırım, onun için de devlette yok özele gitmem gerekecek. ona da iyi bir para lazım
hanımlar şu an felaket yirmilik diş ağrısı çekiyorum. allah düşman başına vermesin o kadar diyeyim size. yüzümün sağ tarafı tamamen ağrıyor bunun yüzünden. evde ne yapabilir nasıl hafifletebilirim bilen vardır muhakkak oturup ağlıyorum ağrıdan. ağrı kesici aldım, bundan başka ne yapılabilir acil
çok teşekkür ederimgeçmiş olsun diş ağrısı kadar kötü bir şey yokapse vardır oda çok ağrı yapar şişene kadar ağrır en azından acile git cnm apse için antibiyotik kullanman gerekiyor birde ılık papatya çayı ile gargara yap gün içinde bir iki kez ağrı şiddetini hafifletir apseyide kurutur
hemen deneyeceğim çok teşekkür ederimBilirim onu. Öyle bir acı yoktur Allah şifa versin inşallah. Ben şununla çare bulmuştum.
Biraz sirkeye çörek otu koydum kaynattım 1 dk. Sonra süzdüm onunla ağzımı çalkaladım dişimin üstünde beklettim. Ağrıyı alıyor ama sık yapmayın ağzımın içi kabul kabuk soyulmuştu asit tahriş etmişti. En kısa zamanda aldırın yoksa ilkeler daha kötü olur
600 TL civarında falan çektiriyorlar.çok çok teşekkür ederim, deneyeceğim sırayla. sadece dişinolla epeydir haşır neşiriz, hiç ağrımı azalttığını görmedim herhalde benim ağrıya karşı güçsüz kalıyor...
devlette dişçiler hiçbir şey yapmıyorbir de yirmiliği çene cerrahisi çekiyor sanırım, onun için de devlette yok özele gitmem gerekecek. ona da iyi bir para lazım
emzirdiginizi söylerseniz uygun antibiyotik verirler cnm tekrar geçmiş olsunçok teşekkür ederimemziriyorum acil ona uygun antibiyotik yazar mı? biraz ilgisiz bizim buradakiler
hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederimemzirdiginizi söylerseniz uygun antibiyotik verirler cnm tekrar geçmiş olsun
rica ederim canım çok iyi bilirim o 20 lik diş ağrısını Allah yardımcın olsun acil şifalar versinçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?