bence hamilesin hayırlı olsun bende 14 temmuzda aşılama yaptırdım bugün 15.günüm test yaptıracaktımki lekelenme başladı hemde kırmızı şimdi kesildi başım çatlıcak ağrıdan sende belirti olmuşmuydu.
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum kızlar
Aşılamam 19 Temmuzda oldu
ben dayanamayıp bu gün test yaptırdım Aşılama günü hariç 9. gün bugün
ve 2.37 çıktı
Şimdi var mı yok mu bilmiyorum yaaa
laborant olumsuza yakın dedi
5 in üstü olsaydı daha olumlu olurdu dedi
Ama olmasaydı da 2 den küçük çıkardı dedi
kaldım öylee
bi akıl verin bana
daha önceki aşılamamda bebişim tutunamadan gitmişti
aynı belirtiler şimdi de başladı
Göğüslerim şişti
3 gün önce felaket sancı çektim belimde ve karnımda ama geçti
canım bende çok bilmiyorum ilk aşılamam ama 15. gününü bekle daha çok yeni benim 14. günde 10.9 çıktı doktor yinede sınırda tekrarlıcaz 4 gün sonra dedi sende bekle bence inşallah yükselir değerin ve hamilesindir
bişe yapmana gerek yok canım bekle bir kaç gün daha hamilesin adet gününde tutunursa bebişin bişe olmaz korkmaya inanmıyorum nie böle oluo o varmı yokmu olan negatif çıkmış ama değerim 10.9 ne yapmam lazım ne düşünmem lazım bilmiorum hamilemiyim değilmiyim
bişe yapmana gerek yok canım bekle bir kaç gün daha hamilesin adet gününde tutunursa bebişin bişe olmaz korkma
nasıl adet günümde tutunursa anlamadım
benim olmuştu canım ben de ilk ogrendıgımde 10 lu bır degerdi 2 gun sonra 65 oldu fakat sonra dustu degerim ve hastalandım. ama bu sekilde tutunan da bircok bebeiş var. bana gore kesin hamilesin de daha çok ama çook yeni inşallah dadevam eder. bizi de haberdar et..
kaktüs ne kadar beklediniz de aşılama yaptırdınız bi de neden doktor tutmaz dedi anlamadım ..
bence de önce aşılama yaptır inş.tutar psikolojik olduguna hiç inanmıyorum arkadasım millet ne kötü şartlarda hamile kalıyor vercegi bir zaman var rabbimin o zaman gelmedi demek ki ...inş yaklaşmıştır o zaman allah her isteyeni güldürsün..