Çok acil lütfen

Sevmek76

Denge 🌴
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
714
1.827
33
32
Doktor lustral 50mg verdi 4 gündür ( kırarak günde 1 tane) fazlasıyla dalgınım 2 adet tam hap içmişim bu akşam birşey olur mu bana acile gideyim mi panik yaptım

Birşey olacağını sanmıyorum. Günde 200 mg'a kadar çıkmışlığım var. Biraz daha fazla sakinleştirebilir, sadece o kadar. Ama uyuşturmaz, uyutmaz. Tabii, bu anlattıklarım bendeki etkilerine dayanıyor. Prospektüse bakın. Ama öyle çarpıntı filan gibi şeyler olursa, acile gitmeyi düşünebilirsiniz.

Evet yarım içiyorum 4 gündür kesinlikle uyumuyorum 2 3 saat en fazla uykum. Gözlemliyorum çok teşekkür ederim rahatladım

Hiç bişi olmaz.. bende senın gıbı içmiştım yanlışlıkla lustrali bişi olmadı

Yıllarca kullandım o ilacı hiç bişeycik olmaz,anksiyete olduğunuz nasılsa belli , panik yapmayın ...

İlaca alışma sürecinde biraz fazla almışsınız. Bir şey olmaz ancak yan etkilerini ağır yaşayabilirsiniz(alışma sürecinde olduğunuz için). Bu nedenle yakınlarınıza fazla aldığınızı bildirmenizi ve yalnız kalmamanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…