Çok acil lütfen yardım edin aydınlatın beni?!?

Evet eski adı teknik nezaretciymis. Tam olarak ne yapar acaba bilgi verir misin
Ben maden muhendisiyim teknik nezaretcilik için muh olmak lazım ki iki yıl önce devlet bunu kaldırdı simdi sadece daimi nezaretcilik var oda yedi yirmidört ocakta santiyede olman lazım evli çocuklu olunca yapmıyorum malesef bayan için zor ...ama tehlikeli bir meslek çalışanların hayatı sana bağlı ölümlü bi kazada hata payın çıkarsa hapiz cezası var ucunda işçilerin guvenliginden sorumlusun baret taktilarmi levhalar tamammi kurallara uyuluyormu kılık kıyafetleri işe uygunmu iş yeri gerekli önlemleri aldımi gün içinde olanları not edip imzaliyorsun nezaretcilikte 15 günde bir işyerini gozlemlemek yeterliydi siz sanırım devamlı orda olacaksınız tüm sorumluluk size ait kazalardan siz sorumlu oluyorsunuz dikkat ve düzen isteyen bir iş

Ben mühendis değilim aslında matematikçiyim. Çok alakasız bi yerdeyim şuan. Bu sorumlulukların isg uzmanında olması gerekmez mi ama? Sonuçta asıl imza yetkisi onda değil mi? Peki devlet bunu kaldırdıysa artık herkes olabilir mi demek oluyor bu? Yanı bi lise mezunu da mı teknik nezaretçi olabiliyor? Bu arada sizi de yerde ararken gökte buldum bu işi yapmış olan biriyle konuşmak daha çok rahatlatıcak beni :)

Bu arada aynen ben daimi olarak rafineri şantiyesinde olucam.

Is guvenlıgı uzmanı gıbı bısey olacaksın ama bılmıyorsan nasıl olacaksın ? hıc duymamıssan yapamazsın egıtımını de almamıssın senı konu mankenı olarak kullanacaklar cunku ıs guvenlıgı uzmanları ıyı para alıyor muhtemelen sen ucuza gıdeceksın benden uyarması gıtme cok teferruat var o ıste ınsaattan anlar mısın? Adamlar baretsız olmamalı yulardakıler gıvenlık ıpı olmadan calısmamalı ayakkabılarının altı demır olmalı vs vs bende cok bılmıyorum sonuc olarak bı ıscının basına bısey gelırse patrona matrona bıle bakmadan ılk once ıs guvenlıgı uxmanını hapse atıyorlar, maden kazasını dıymussundur somada oradada once ıs guvenlıgı uzmanı hapse atıldı snra patronlar atıldı rısklı yanı sen sımdı hıc bılmedıgın bı guvenlık onlemını ıscıye nasıl aldıracaksın ? Zaten cogu ınsaat sallıyor guvenlık onlemlerını kaza bela oluncada olan ıscıye onun aılesıne ve ıs guvenlıgı uzmanına oluyor

Evet hatırlıyorum o maden kazasında olanları başları yanmıştı benim de aklıma ilk o geldi. Ama sıradan bi çalışma değil bu. Uluslararası bir proje, aliağa rafinerisinin devamını içeriyor. En ufak bi sallamaya yer olduğunu düşünmüyorum o yüzden. Maaş konusunda da anlaşma yapıldı. Öyle ucuza gideceğim türden değil ama önemli olan o paranın hakkını verebilmem benim için. Eğitimlerini alıyorum şimdi. Ama dediginiz gibi donanımım yok bu konuda. Nasıl yaparım o kadar işçiyle nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…