Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok umutlanmak istemiyorum zaten belirtiler biraz can sıkıcı. Bekleyip göreceğim umarım sizinde gönlünüzden geçen en doğru vakitte olurMerhaba bugun gördüğüm bütün konulara yaziyorum üzülmesinler diye ayni şeyleri yasadim siz gibi 10 gun kala test yaptim negatif 1 hafta kala test verdim negatif belirtiler devam ediyordu dunde kadin dogundaydim bir sey yoktu bugun adet oldum bazen yunurtlama dönemi ve adet oncesi donem hava degisimi kullanilan ilac göre agrili sizili geçebiliyor o zman da hamile sanıyoruz ama malesef öyle degiliz sabirli olum adeti bekleyin
Ovulasyon yanıltıcı mı oluryor sizceSiz ve eşiniz muayene olun. Sorun yoksa haftada 3 4 iliski olabiliyorsa ovulasyon testi yapmayın
Stres yapıyor yıkıcı oluyor daha çok.Ovulasyon yanıltıcı mı oluryor sizce
hangi uygulamayı kullanıyorsunuzEki Görüntüle 3455220 Eki Görüntüle 3455221 Eki Görüntüle 3455222
Ovulasyon denediğim ilk ay, farklı günlerdeki belirtilerim :)) insan kendinde her türlü belirtiyi arıyor, aradıkça da buluyor o yüzden belirti takibi yapmayın
Femometer buhangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Sizde son durum nedir şimdi pekiCumartesi günü lekelendim bir karış kadar kahverengi sanki reglinin son günleri olur ya onun gibi ve bir defa oldu devamı gelmedi gerçekten umutlanmamak elde değil.s
Bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendimMerhaba sizde nasil oldu son durum?