Çok Acil Lütfen Bakar mısınız???

poyyeb

2. dereceden bilinmeyenim :)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
989
500
103
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım 3 gn önce doğum yaptı ama şimdi sütü pıhtılaşır gibi olmuş memeden gelmiyormuş. doktorda sıcak su ile ov demiş acaba sizin önerebileceğiniz bir yardım yar mı? bebeğe de dünden bu yana mama veriyorlarmış. LÜTFEN çok acil.

sıcak kompres gercekten çok ii gelio,önce sıcak suyla yıkayıp yada kompres yapıp sonra sağsın devamlımı ole sut 1-2 kere yapsın sonra düzelir sanırım basta ole bi garip oluo süt

bebeği emzirmeye çalışsın umarım sıkıntı bir an önce çözülürbebekler sütsüz kalmasın:Saruboceq:

çok sağolun ilettim notlarınızı

Benimde oldu .Zaten 3 gün sonra sütüm geldi 4. gün ise göğsüm şişti kasları kasıldı taş gibi oldu süt gelmedi bu yüzden .Allah tan annem yanımdaydı hemen duşa girmemi söyledi sıcak su ile masaj yaptım sonra sıcak su torbasını doldurup göğsüme koydum bebeğmi sık sık emzirdim emme yi bitirince kalanını sağdım böyle yapa yapa geçiyor göğüste süt kaldımı sertleşiyor bebek emdikten sonra göğüs sağılırsa iyi olur hem anne rahatlar hemde gögüs boşaldıkça süt daha çok gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…