Doğuma Hazırlık cok acil kızlar yardım edin bunalmdym

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
8
1
1 hfta önce dogum yaptım.kızım oldu.eşim ben hastanedeyken gitmiş kimligini cıkartmış.adını ecrin koymuş.ben o ismi hiç sevmiyorum.hiçte ısınamadım.isimde degiştirilmiyomuş galiba.cok canm sıkkın.benm durummda olan varmı.

merhaba. eşin büyük haksızlık yapmış sana. böyle kararlar birlikte alınır ama yapacak bişey yok. ne güzel sağsalim doğurmuşsun kızını. bugünlerin keyfini çıkar o güzel canını boşuna sıkma. bende 32 haftalık hamileyim doğum yaklaştıkca korkum artıyor. tek istediğim sağsalim bebeğimi kucağıma almak. gerisi boş. bak negüzel doğumunu yapmışsın sıkı sıkı sarıl kızına.

canim esin cok hakisizlik yapmis onceden bu isim konusunu konusmadinizmi cnaim ben de hamileyim ama isimi birlikte ayarladik canim kizidmada suanki bebegimdede sorsaydinc anim neden boyle yapmis soyleseydin kirildigini canim isim o akdar onmelid egil onmeli olan kizina kavusman allah daha kotusunden korusun neler var sen kizina simsiki saril onemli olan o ve mutlulugunuz gerisi bos

eşin cok ayıp etmiş
belki bir yolu vardır
kesin değişmiyormuymuş :uhm:
siz ortak karar almamışmıydınız
son anda neden kafasına göre değiştirmiş ki

benim eşimde kimliğini çıkartmaya gittiğinde ikinci bir isim koymuş.sordu gerçi ama ben ikinci isim istemiyorum desemde koydu.sonradan çok önemsemedim.zaten ohusalıkta bir sürü şey insanın canını sıkıyor birde onumu takcam dedim

eşinin yaptığı çok yanlış.. kafasına göre iş yapmış. valla benim başıma gelse hastane fln demem kavga çıkarırım :eek:klava: ama ecrin çok güzel isim canım ya.. neden sevmiyosun_? klasik bi isim değil,yasin suresinde de geçiyo.anlamı da güzel. ama şimdi değiştirmeye kalkışsan daha büyük kavga çıkar. böyle bi durum başıma gelse ben napardım bilmem ki..huzursuzluk olacağı kesin de,gerisi nolur bilmem :eek:klava:

nası yani yaa!!akannehir şok oldum resmen,bu bebeği sen taşıdın 9 ay,sen doğurdun,nasıl sana sormadan tek başına böyle bi karar verebilir,mahkeme kararıyla değiştirebilirsin sanırım,ama epey uğraştırır,üzülme canım,lohusasın sen şu an,bebeğini sağlıkla büyütmeye bak,Allah sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin kızına:teselli:

öncelikle tebrikler canım rabbim Analaı bablı büyütsün sağlıcakla
hay Allah hiç isim konuşulmamışmıydı şu veya bu olsun diye
canını sıkma emi
benim bildiğimde mahkeme kararıyla değişiyo sen şimdi bunları kafana takma

cok uzuldum esinin boyle birsey yapmasina :KK43: benim enistemde kardesime yapmisti ama en azindan gobek ismi koydu.
ortak alinmasi gereken bir karar elbette ama olan olmus. kendini uzup bitirme.ımkansiz birsey degil elbette cozumu var, git basvur nereye gerekiyorsa resit olunca isim degisen bile cok, simdi annesimi degistiremicek :KK70:
allah bagislasin guzel kizini tebrik ederim :))

eşin çok ayıp etmiş ama boşver canım lohusalığın tadını çıkar
valla eşim bana sormadan böyle bişey yapsa nolurdu bilemiyorum ...
sordunmu peki niye sana sormadan böyle bişey yapmış daha önce anlaştığınız bi isim yokmuydu:uhm:

X