yani bakıcı olayları biraz insanı zorluyor...
ama içinde şüphen varsa kıskançlık manasında zaten hiç girişme derim ben..
bekar olması şu anklamda düşündürür beni evet ihtiyacı oalbilir ama genç.erkek arkadaşı olabilir.evde kimse yokken gelmek isteyebilir filan.
birde yaşı çok küçük..çok cahil değilmi bir bebeğe bakmak için be canım?
merhametli olması anneliğe bağlı değil ki ne anneler görüyoruz. belki de anne olmadığı ve işe ihtiyacı olduğu için çok çok iyi bakacaktır.
kıskanç biriyim demişsniz eşinizi bakıcıyla evde ne kadar süre kalacak ve görüşecekler ki?
ayrıca eve kmera koymalısınız bence çok iyi olur. yaşı kaç olursa olsun anne olsun olmasın ona bir can teslim ediyorsunuz aklınız karışmaz hiç değilse birşey oldumu diye açar bakarsınız.
valla işin zormuş Allah yardımcın olsun
şöyle merhametli Allahtan korkan biridir inşallah..
bence de önce senle kalsınlar bir müddet incele bebekle anlaşabiliyor mu nasıl davranıyor bebeğin onu sevdi mi
işin rast gele
kıskançlık manasında şüphem eşimden yana yokcanım. kızı da inceleyip görücem. zaten eşimle aynı saatlerde evde olmıcaklar. erkek arkadaş getiremez çünkü lojmana bizim iznimiz olmayan kimse giremez. yaşı küçük ama tecrübesi var diye görüşme yaptım kızla. bebeğe bakması mesele değil zaten oğlum huysuz değildir uykusu gelmediği ve aç olmadığı sürece. oyun oynatırsa oğlum bayılır. zaten ben gelene kadar vaktinin çoğunu uyuyarak geçiricek. ben öğlen evde olucm. sabahçıyım çünkü.
Çocukları çok seviyorsa bence merhamet gösterir
Ben 6 yaşındaki kuzenim ağlamasın diye neler yapardım
Ve bebekleri çok severim opuyorumnanaktan
Baştacımdır onlar benim
Küçük melekleriim benimm Şeniz
Ama yaşı gerçekten küçükmüşa.s
Yaştan ziyada eve kamera koymanız bencede mantıklı
Sonuçta savunmasız bir bebek neler görüyoruz televizyonlarda
İnsan ürküyor doğal olarak
Eşinize gelince birşey diyemiyorum ne kadar vakit geçirecekki
O bayanla
zaten eşinden yana şüphen olmadığını belirtmişsin canım anladım..
bebeklerimiz çok küçük evet şimdi uslular ya sonrası..emeklicekler yürücekler..farklı beklentiler içine gircekler..huyları değişebilecek..demem o ki şu andaki halini göz önüne alma bence fazla..
genede sen bilirsin..fikri sordun bende yazdım..:bbo:
kız 21 yasında dıye elemeyın bence belkı super bakacaktır cocugunuza ..
onemlı olan cocuk dılınden anlamasıdır..
hem genc bı kızın elındende tutmus olursunuz ınsanlara şans verılmelıdır..
bence canım bir sanş ver
kızada soyle bu bir deneme süreci diye
eğer beğenmezsende soylersin gider
Bence de b ir dene.En azından tecrübesi varmış..Daha önce bakıcılık yaptığı yerle görüştün mü..Memnunmuymuş aile..Bir de onu araştırsaydın..Kamera falan da koyarsın evine.10-12 saat beraber kalmayacaklar zaten..Öğle vakti evinde olacaksın..
Çok endişelenecek bir durum yok..Denemekte fayda var..Ama kamera da koyarsan için çok daha rahat eder bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?