N nessem Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 26 0 86 64 İstanbul 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nessem #1 Merhaba... Arkadaşlar 20 yaşındayım ve yaklaşık 2-3 aydırda işsizim ve çalışmam gerekiyor.. Çağrı merkezinde 2 yıla yakın deneyimim var Tesetürlü çalışabileceğim istanbul avrupa yakasında bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz? ....
Merhaba... Arkadaşlar 20 yaşındayım ve yaklaşık 2-3 aydırda işsizim ve çalışmam gerekiyor.. Çağrı merkezinde 2 yıla yakın deneyimim var Tesetürlü çalışabileceğim istanbul avrupa yakasında bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz? ....
cmrm Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 5.603 7 156 Diğer 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nessem #2 yardımcı olmak isterdim ama malesef canım adanadayım ben form verdinmi işyerlerine internet üzerinden.
yardımcı olmak isterdim ama malesef canım adanadayım ben form verdinmi işyerlerine internet üzerinden.
stelina Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 1.004 2 116 51 İstanbul 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nessem #3 tesettürlü çalışabileceğin en rahat semt Fatih diye biliyorum
N nessem Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 26 0 86 64 İstanbul 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nessem #4 cmrm .!.: yardımcı olmak isterdim ama malesef canım adanadayım ben form verdinmi işyerlerine internet üzerinden. Genişletmek için tıkla... evet ama bir sonuç çıkmadı hala.. teşekkürler canım..
cmrm .!.: yardımcı olmak isterdim ama malesef canım adanadayım ben form verdinmi işyerlerine internet üzerinden. Genişletmek için tıkla... evet ama bir sonuç çıkmadı hala.. teşekkürler canım..
kralaisyan Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2009 11 0 86 Aydın 29 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nessem #5 nessem .!.: evet ama bir sonuç çıkmadı hala.. teşekkürler canım.. Genişletmek için tıkla... evet canım bende iş arıyorum
nessem .!.: evet ama bir sonuç çıkmadı hala.. teşekkürler canım.. Genişletmek için tıkla... evet canım bende iş arıyorum