- 16 Mart 2014
- 225
- 3
- 38
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba,
Perşembe akşamı bi davete katılcam acil olarak uygun bir elbiseye ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. çok abartılı bir elbise olmayacak ama kabarık etekli falan. beden 38 kalıba göre 36 bile olabiliyor. ayak no 37.5 yani 38 de olabiliyo. resimleri paylaşırsanız sevinirim.
şık bir davette ihtiyacın olabilecek ürünlerimi ekledim canım :))
sarı siyah elbise 36-38 bedene olur, gri elbise 34-36 bedene olurgrinin eteği dar iniyor sarının eteği geniş iniyor
Eki Görüntüle 1077685 Eki Görüntüle 1077693 Eki Görüntüle 1077701 Eki Görüntüle 1077702 Eki Görüntüle 1077708 Eki Görüntüle 1077713
canım gri elbise ve ayakkabı ne kadar olur? ayakkabı kaç numara? çanta da var mı uygun bunlara?
gri elbise ve ayakkabı birlikte 12 olur canım ayakkabının bir tekinin burnunda hafif renk farkı var ama dikkat çekmez resimde bellı oluyor zaten o yuzden ayakkabı 7 tl elbise 5 tlçanta gri tonlarında yok malesef canım
istersen bilekliğini de gonderrm hepsi 14 tl
![]()
gri elbise ve ayakkabı birlikte 12 olur canım ayakkabının bir tekinin burnunda hafif renk farkı var ama dikkat çekmez resimde bellı oluyor zaten o yuzden ayakkabı 7 tl elbise 5 tlçanta gri tonlarında yok malesef canım
istersen bilekliğini de gonderrm hepsi 14 tl
![]()
canım bi de 34-36 beden demişsin gri elbiseye. ben 167 boyum 52 kiloyum 38 beden giyiyorum ama kaliba göre 36 da olabiliyo dar olur mu sence?
canım ben elbiseyi burdan bi arkadaştan almıştım ama bana çok dar oldu giyemedm:/ o yuzden satışa koydum ben 1.63 boy 56 kiloyum sana olur bence ben yine bi giymeyi deneyeyim :) bi de bu elbise var ayakkabı ile uydurabılırsn bunu da 20 tl:)
Eki Görüntüle 1077879
Buda ayhan marka abiye degil tabi ama dar kesim sade ve sik bir elbise resimlerle cok anlasilmiyor ama uste cuk diye oturuyor.sadece 10 tl.
kızlar hepsi çok güzel de kiminin boyu kiminin dekoltesi sıkıntı gibi. başka paylaşabilecek olan var mı?
Eki Görüntüle 1078428 Eki Görüntüle 1078429 Eki Görüntüle 1078430 Eki Görüntüle 1078431Kızlar merhaba,
Perşembe akşamı bi davete katılcam acil olarak uygun bir elbiseye ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. çok abartılı bir elbise olmayacak ama kabarık etekli falan. beden 38 kalıba göre 36 bile olabiliyor. ayak no 37.5 yani 38 de olabiliyo. resimleri paylaşırsanız sevinirim.
kızlar hepsi çok güzel de kiminin boyu kiminin dekoltesi sıkıntı gibi. başka paylaşabilecek olan var mı?