Kızlar merhaba,
Perşembe akşamı bi davete katılcam acil olarak uygun bir elbiseye ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. çok abartılı bir elbise olmayacak ama kabarık etekli falan. beden 38 kalıba göre 36 bile olabiliyor. ayak no 37.5 yani 38 de olabiliyo. resimleri paylaşırsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 1077278 Eki Görüntüle 1077279 Eki Görüntüle 1077280 Eki Görüntüle 1077281 Eki Görüntüle 1077282 Eki Görüntüle 1077283 Eki Görüntüle 1077284
Canim bende bunlar var.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu birincideki çiçekli saten mi? 34-36 dar olmaz mı acaba ya kalıp büyük gibi ama.
Evet canim saten. Belin inceyse olur canim. Siyah ayakkabi, siyah portfoy ve kirmizi takilarla kombin yapmistim ben cok hos durmustu.
senin üstünde bi foto var mı boyu falan nasıl? yüzünü gizleyip atsan. beğendim onu alabilirim.
Bakiyim canim gonderiyim. Bana ozelden mail adresini yazarsan mail atiyim daha iyi olur. Boyum 1,65 diz hizama geliyo benim
Tamam canım 5 dakika sınırına takıldım atıyorum hemen.
Kızlar merhaba,
Perşembe akşamı bi davete katılcam acil olarak uygun bir elbiseye ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. çok abartılı bir elbise olmayacak ama kabarık etekli falan. beden 38 kalıba göre 36 bile olabiliyor. ayak no 37.5 yani 38 de olabiliyo. resimleri paylaşırsanız sevinirim.
Bursada cok elbise var canim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686439 begenirsen yardimci olurumKızlar merhaba,
Kızlar merhaba,
bende bu var canm cok pahalıya aldıgım bi elbiseKızlar merhaba,
şık bir davette ihtiyacın olabilecek ürünlerimi ekledim canım :))
sarı siyah elbise 36-38 bedene olur, gri elbise 34-36 bedene olurgrinin eteği dar iniyor sarının eteği geniş iniyor
Eki Görüntüle 1077685 Eki Görüntüle 1077693 Eki Görüntüle 1077701 Eki Görüntüle 1077702 Eki Görüntüle 1077708 Eki Görüntüle 1077713
gri elbise ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?