• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil gebelikle ilgili yardımmm bakarmsnz

sevoke

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
150
11
13
34
Merhaba arkadaşlar 31+3 haftalık gebeyim, rahat nefes alamıyorum midem çok yanıyor hem de çok ekşiyor uzanamıyorum neden böyle oluyor bunu yaşayan varsa nasıl başa çıktınız acil destek lütfen

Merhaba arkadaşlar 31+3 haftalık gebeyim, rahat nefes alamıyorum midem çok yanıyor hem de çok ekşiyor uzanamıyorum neden böyle oluyor bunu yaşayan varsa nasıl başa çıktınız acil destek lütfen
Kac kilo aldiniz ? bende 33 haftalik gebeyim yaklasik 20 kilo aldim çabuk yorulup nefes nefese kaliyorum mide yanmalarim oluyor normal seyler endişe etmeyin

Kac kilo aldiniz ? bende 33 haftalik gebeyim yaklasik 20 kilo aldim çabuk yorulup nefes nefese kaliyorum mide yanmalarim oluyor normal seyler endişe etmeyin
İlaç kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız hangisi mide için

Aynı haftada bende de nefes darlığı vardı mide yanması içinde yoğurt yiyin hemen geçer bir ara bende de olmuştu hemen geçmişti

Mide bulantısı varsa prilam isteyin doktordan bitkisel bir ilaçmış

Back
X