• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(çok acil) fikirleriniz lazım kızlar!!!

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
kızlar ben bu alyanslara bayıldım. sizce nasıl? modeli ve fiyatı hakkında yorum yapın lütfen yarın belki de alıcaz ama sizlerin görüşleri önemli
$4917.jpg ikisi toplam 1300 ama daha mağazaya gitmedik internet fiyatı bu

KIZLAR ALYANSLARIMIZI ALDIK FİKİRLERİNİZ İÇİN ÇOOOOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. BAKIN BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ :NAZAR:

tek taşım

attachment.php

alyanslarımız

attachment.php

attachment.php

bunlar da prof. fotoları katalogdaki

attachment.php

images

Son düzenleme:
ben de taşları konusunda şüpheliyim. saatimin taşlarından bıktım usandım sürekli düşüyor bir de alyansla uğraşmak istemiyorum ama çok da beğendim. zaten her zaman mat ve iki renkli alyansları beğenmişimdir buna bayıldım resmen. taşlar konusunda kararsızım :/
fiyatı nasıl sence? gerçi gramını bilmiyoruz ama:30:

BENİM SÖZ YÜZÜĞÜM 5 SIRA TAM TUR ,ÜZERİNDE 200 CİVARI TAŞ VAR VE 5 AYDIR KULLANIYORUM 1 TANE BİLE TAŞI DÜŞMEDİ:nazar:.. DAHA 1 HAFTA ÖNCE YEĞENİMİN DÜĞÜNÜ OLDU VE ALYANSININ TAŞLARI DÜŞTÜ.. KALİTE ÇOK ÖNEMLİ EFTEN PÜFTEN YERLERDEN ALINMAZ BÖYLE ŞEYLER HELE HELE İNTERNETTEN HİÇ ALINMAZ.. BİRDE ALMADAN ÖNCE TAŞLI TAKILARIN KUYUMCULARA CİLA YAPTIRILMASI GEREKİYORMUŞ O ZAMAN DÜŞMÜYORMUŞ TAŞLAR BİLGİNİZE..

taşlar yüzüğün sadece yüzeyinde değilde gömme ise hiçbir şey olmaz merak etmeyin.Benim yüzüğümün de tek sırası tam tur taş hiçbişey olmuyor.

beyaz ve sarı altın çok hoş bir alyans.
bence taşları düşmez gömme gibi duruyor. kaliteli olduktan sonra birşey olmaz bence.
benim tek taşımı çok yere çarpmama rağmen hiç birşey olmadı.

BENİM SÖZ YÜZÜĞÜM 5 SIRA TAM TUR ,ÜZERİNDE 200 CİVARI TAŞ VAR VE 5 AYDIR KULLANIYORUM 1 TANE BİLE TAŞI DÜŞMEDİ:nazar:.. DAHA 1 HAFTA ÖNCE YEĞENİMİN DÜĞÜNÜ OLDU VE ALYANSININ TAŞLARI DÜŞTÜ.. KALİTE ÇOK ÖNEMLİ EFTEN PÜFTEN YERLERDEN ALINMAZ BÖYLE ŞEYLER HELE HELE İNTERNETTEN HİÇ ALINMAZ.. BİRDE ALMADAN ÖNCE TAŞLI TAKILARIN KUYUMCULARA CİLA YAPTIRILMASI GEREKİYORMUŞ O ZAMAN DÜŞMÜYORMUŞ TAŞLAR BİLGİNİZE..

internetten almıcaz canım yanlış anladın heralde. internette mağazanın sitesinden beğendim kapalıçarşıya gidicek bugün sevgilim. pırıltı alyans markası. cila işini söylediğin iyi oldu canım teşekkürler ben söylerim onu yapsınlar. ben her zaman mat ve beyaz-yeşil karışık yüzükleri beğenmişimdir. taş da istiyordum ama tam tur çok fazla var artık herkeste, bu daha sade hem. onun için daha hoşuma gitti.

taşlar yüzüğün sadece yüzeyinde değilde gömme ise hiçbir şey olmaz merak etmeyin.Benim yüzüğümün de tek sırası tam tur taş hiçbişey olmuyor.
öyle mi diyorsunuz? ben iyice sordurayım gömme gibi görünüyor evet inşallah da öyledir. teşekkür ederim canım.

beyaz ve sarı altın çok hoş bir alyans.
bence taşları düşmez gömme gibi duruyor. kaliteli olduktan sonra birşey olmaz bence.
benim tek taşımı çok yere çarpmama rağmen hiç birşey olmadı.

benim de evlilik teklifinde aldığım tek taşımı 1yıla yakındır kullanıyorum hiç bir şey olmadı şükür. inşallah bu da güzel çıkar çünkü en beğendiğim model bu oldu

tektasların takılması ıle bu tasların yerlestırılmesı farklı sekıllerde yapılıyor. kuyumcu tanıdık cok bızde ordan bılıorum. ama kalıtelı bı yerde gomme kenarları tırnaklı gecırılmıs sekılde yapılırsa kolay kolay bısey olmaz.

Benim alyansım da taşlı,şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ve zaten bunun için size garanti belgesi veriliyor,taşlardan herhangi birinin düşmesi durumunda kuyumcunuza götürüp yaptırabilirsiniz...Bu arada hoş bir model,iyi gunlerde kullanın...

internetten almıcaz canım yanlış anladın heralde. internette mağazanın sitesinden beğendim kapalıçarşıya gidicek bugün sevgilim. pırıltı alyans markası. cila işini söylediğin iyi oldu canım teşekkürler ben söylerim onu yapsınlar. ben her zaman mat ve beyaz-yeşil karışık yüzükleri beğenmişimdir. taş da istiyordum ama tam tur çok fazla var artık herkeste, bu daha sade hem. onun için daha hoşuma gitti.

pardon hayatım evet tam okumamışım ilk yorumunu.. Ama dediğim gibi cila işini muhakkak yaptır es geçme çok faydası oluyormuş.. Evet haklısın artık tamtur yüzükleri herkezde görür oldum bende evlilik alyansımı farklı istiyorum beğendiğin yüzükler de gayet hoş ve zarif sanırım bunda karar kıldın şimdiden güle güle kullan canım..

Hoş bi model taşlarının düşmesini istemiyosanız üstüne renksiz cila sürün bildiğimiz parlatıcı yani

tektasların takılması ıle bu tasların yerlestırılmesı farklı sekıllerde yapılıyor. kuyumcu tanıdık cok bızde ordan bılıorum. ama kalıtelı bı yerde gomme kenarları tırnaklı gecırılmıs sekılde yapılırsa kolay kolay bısey olmaz.

biz de tanıdık biriyle anlaştık kapalıçarşıda. bu modelde karar verdik bakalım inşallah güzel olur içimize siner.

Benim alyansım da taşlı,şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ve zaten bunun için size garanti belgesi veriliyor,taşlardan herhangi birinin düşmesi durumunda kuyumcunuza götürüp yaptırabilirsiniz...Bu arada hoş bir model,iyi gunlerde kullanın...
teşekkürler evet garanti belgesini de hatırlattığınız iyi oldu. sorun yaşamak istemem ama olası bi aksilikte muhatap bulamamak hoş olmaz. gerçi dediğim gbi tanıdık biriyle anlaşılmış ama olsun garanti belgesini isteyeceğim ben de.

güzel bence sade hoş
teşekkür ederim ben de sade ve şık olsun istemiştim. daha iyileri tüm isteyenlere olsun.

pardon hayatım evet tam okumamışım ilk yorumunu.. Ama dediğim gibi cila işini muhakkak yaptır es geçme çok faydası oluyormuş.. Evet haklısın artık tamtur yüzükleri herkezde görür oldum bende evlilik alyansımı farklı istiyorum beğendiğin yüzükler de gayet hoş ve zarif sanırım bunda karar kıldın şimdiden güle güle kullan canım..
evet siparişimizi verdik. nasip olursa 28 ocakta parmaklarımızda olacak. çok güzel bir duygu kızlar. iyi ki varsınız yorumlarınız da içimi rahatlattı.

Hoş bi model taşlarının düşmesini istemiyosanız üstüne renksiz cila sürün bildiğimiz parlatıcı yani
kuyumcuya söyledim canım. teşekkürler

tamturum 3 yıl oldu, alyansım da 2,5üş yıl hiç bir taşı düşmedi. ki alyansımı hiç çıkarmam . 4 dişli gömülmüş olursa bir şey olmuyor. bu da olmaz gibi görünüyor burdan. ben beğendim

canım hayırlısı olsun
güzel ve sade bir model
allah tamamına redirsin
mutluluğunuz daimi olsun
teşekkür ederim canım. siparişi verdik inşallah pişman olmayız.

tamturum 3 yıl oldu, alyansım da 2,5üş yıl hiç bir taşı düşmedi. ki alyansımı hiç çıkarmam . 4 dişli gömülmüş olursa bir şey olmuyor. bu da olmaz gibi görünüyor burdan. ben beğendim
:) beğendiğinize sevindim. sade modelleri pek alan olmuyor artık ama ben çok beğeniyorum sizlerin beğenmesi de içimi rahatlattı

kızlar alyanslarımız geldi. 13 gram 900 liraya almış aşkım. fotoğraftakinin aynılarını yaptırdık. mağazadan almadık çünkü sözlümün eniştesi altınlara taş falan takıyor bu işlerin içinde yani hem daha uyguna olacağını düşündük hem de kalınlığını istediğimiz gibi seçmiş olduk. onun parmakları çok kalın olduğundan erkek için olan daha kalın oldu benimki ise çok ince boğum araları da çok kısa o nedenle benimki daha ince oldu.
herkese fikirleri için teşekkür ederim. cilayı da yapmış kuyumcu zaten taşlar gömmeymiş :) daha iyileri tüm isteyenlere olsun inşallah

benim alyansımda 2 tarafında tamtur taşlı ve hiç düşmedi
iyi bi yerden almak lazım
gidip bi gör ona göre al derim
cilalama da yapılıyomuş
ben yaptırmadım ama bilgi alabilirsin

kızlar alyanslarımız geldi. 13 gram 900 liraya almış aşkım. fotoğraftakinin aynılarını yaptırdık. mağazadan almadık çünkü sözlümün eniştesi altınlara taş falan takıyor bu işlerin içinde yani hem daha uyguna olacağını düşündük hem de kalınlığını istediğimiz gibi seçmiş olduk. onun parmakları çok kalın olduğundan erkek için olan daha kalın oldu benimki ise çok ince boğum araları da çok kısa o nedenle benimki daha ince oldu.
herkese fikirleri için teşekkür ederim. cilayı da yapmış kuyumcu zaten taşlar gömmeymiş :) daha iyileri tüm isteyenlere olsun inşallah

:46:
hayırlı olsun diyelim

ben son mesajını görmeden yorum yapmışım :27:

Back