merhaba bende ankarda çankayada ev işlerine gidiyorum giiiiitiğim bir kaç işim var ama yeterli değil evli ve 2 cocuk annnesiyim işimde hızlı ve titizimdir gitiğim kişilerde memnunlar bende acil iş armatayım günlük olraak yardımcı aryanlar varsa lütfen ban burdan yada özelden mesaj atarlarsa sevinirimteşkürler
Merhaba, haftada iki gun temizlikci bayan arıyorum, ev temizliği, camlar, yerler....yemek, çamaşır, ütü
Merhaba, haftada iki gun temizlikci bayan arıyorum, ev temizliği, camlar, yerler....yemek, çamaşır, ütü
merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıorum bilmiorum değilse bilgilendirmenizi rica ederim. acil paraya ihtiyacım var.daha önce temizliğe gitmedim ama temiz titiz birisiyimdir elimden her iş gelir. eğer ilgilenirseniz lütfen mesaj gönderin.
ankara etlikte oturuyorum. eğer sizin içinde uygunsa görüşebilirz.
Merhabalar ankaranın neresindesiniz isterseniz görüşelim tel 0536 ....
merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıorum bilmiorum değilse bilgilendirmenizi rica ederim. acil paraya ihtiyacım var.daha önce temizliğe gitmedim ama temiz titiz birisiyimdir elimden her iş gelir. eğer ilgilenirseniz lütfen mesaj gönderin.
Telim dehismistir 534 ...olan numaradan bana ulasabilirsinizmerhaba alıntı yapmışsınız ben fazla giremiyorum nete eğer görüşmek şisterseniz hala bu benim cebim05373646232 cepten arasanız görüşebilir teşekürler iyi günler
Gizem hanım merhaba bende ankara yaşamkente oturmaktayım sizin için uygunsa görüşebilir miyiz?merhaba bende ankarda çankayada ev işlerine gidiyorum giiiiitiğim bir kaç işim var ama yeterli değil evli ve 2 cocuk annnesiyim işimde hızlı ve titizimdir gitiğim kişilerde memnunlar bende acil iş armatayım günlük olraak yardımcı aryanlar varsa lütfen ban burdan yada özelden mesaj atarlarsa sevinirimteşkürler
Merhaba oncelikle mesajiniz icin tesekkurler ozElden telimi yazdim osterseniz gorusebiliriz iyi gunlerGizem hanım merhaba bende ankara yaşamkente oturmaktayım sizin için uygunsa görüşebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?