• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK ACİL EV İŞİNE YARDIMCı ARIYORUM (Ankara)

zuhal2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
73
0
86
Ankara
Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere açtığımı umuyorum
Tam gün çalıştığım ve iki çocuğum olduğu için (çocuklar okula gidiyorlar) hafta içi yarım gün, Cumartesi tam gün gelip ev işlerine yardımcı olacak ve kızımın okul çıkışı servisinden alıp yukarı çıkaracak güvenilir bir hanıma ihtiyacım var. Bu konuda bana yardım edebilecek kimse ya da tanıdığı olan kimse var mı?
Not: evimize Atatürk Orman Çiftliği Kavşağından da, metronun hastane durağından da ulaşım çok kolaydır

bende arıyorum ankaradayımda güvenilir kimseyi bulamadım 5 aydır :S

merhaba bende ankarda çankayada ev işlerine gidiyorum giiiiitiğim bir kaç işim var ama yeterli değil evli ve 2 cocuk annnesiyim işimde hızlı ve titizimdir gitiğim kişilerde memnunlar bende acil iş armatayım günlük olraak yardımcı aryanlar varsa lütfen ban burdan yada özelden mesaj atarlarsa sevinirim :( teşkürler

merhaba bende ankarda çankayada ev işlerine gidiyorum giiiiitiğim bir kaç işim var ama yeterli değil evli ve 2 cocuk annnesiyim işimde hızlı ve titizimdir gitiğim kişilerde memnunlar bende acil iş armatayım günlük olraak yardımcı aryanlar varsa lütfen ban burdan yada özelden mesaj atarlarsa sevinirim :( teşkürler

Merhaba, haftada iki gun temizlikci bayan arıyorum, ev temizliği, camlar, yerler....yemek, çamaşır, ütü

Merhaba, haftada iki gun temizlikci bayan arıyorum, ev temizliği, camlar, yerler....yemek, çamaşır, ütü

merhaba ben evtemizligine gidiyorum görüşmek isterseniz .... dan bana ulaşabilirsiniz ben ankarada oturuyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba alıntı yapmışsınız ben fazla giremiyorum nete eğer görüşmek şisterseniz hala bu benim cebim....cepten arasanız görüşebilir teşekürler iyi günler

merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıorum bilmiorum değilse bilgilendirmenizi rica ederim. acil paraya ihtiyacım var.daha önce temizliğe gitmedim ama temiz titiz birisiyimdir elimden her iş gelir. eğer ilgilenirseniz lütfen mesaj gönderin.

merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıorum bilmiorum değilse bilgilendirmenizi rica ederim. acil paraya ihtiyacım var.daha önce temizliğe gitmedim ama temiz titiz birisiyimdir elimden her iş gelir. eğer ilgilenirseniz lütfen mesaj gönderin.

ankara etlikte oturuyorum. eğer sizin içinde uygunsa görüşebilirz.

merhaba, internete giremediğimden mesajınıza cevap yazamadım. eğer hala arıyorsanız elbette görüşmek isterim.

Merhabalar, ben birlik mahallesinde oturuyorum, hala iş arıyorsanız görüşebiliriz 532...

tşk ederim e_melis hala temizlik işi aramakta değilim, çok şükür daimi olarak güzel bir işte çalışmaktayım.

merhaba alıntı yapmışsınız ben fazla giremiyorum nete eğer görüşmek şisterseniz hala bu benim cebim05373646232 cepten arasanız görüşebilir teşekürler iyi günler
Telim dehismistir 534 ...olan numaradan bana ulasabilirsiniz

merhaba bende ankarda çankayada ev işlerine gidiyorum giiiiitiğim bir kaç işim var ama yeterli değil evli ve 2 cocuk annnesiyim işimde hızlı ve titizimdir gitiğim kişilerde memnunlar bende acil iş armatayım günlük olraak yardımcı aryanlar varsa lütfen ban burdan yada özelden mesaj atarlarsa sevinirim :KK43: teşkürler
Gizem hanım merhaba bende ankara yaşamkente oturmaktayım sizin için uygunsa görüşebilir miyiz?

[Ankara Kurtuluşta gündelik temizlikçi aramaktayım
ben keçiörende oturuyorum hafta da 2 günüm boş isterseniz gelebilirim

Back