• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acil cevap lutfenn

canim benim ben dahi herkes bu tur seylere karsi cikacak haklusin veya suclusun demek bana bizlere dusmez.... Yargilamak bize dusme hatalarindan bir ders cikar tekrarlama insaAllah yarini hayirlisiyla atlat diyebilirim sadece. Herkes birseyler soyler bu cok normal ama asla ve asla kimseyi kinamamak lazim hic kimse kinadigi birseyi yasamadan ahirete gocmez Allah yadimcin olsun

est. benim ne haddime aşağılamak kimseyi.ya kusura bakmayın inanın ben bu hatayı yapanlara çok üzülüyorum ve kızıyorum.evet sertçe çıkıştım ama gerçekler acıdır.ben her işe manevi tarafından bakan biriyim o yüzden bu hata bana çok ağır ve çirkefçe geliyo.tekrar söylüyorum genel düşüncem.üzerinize alınmayın.hayat sizn hayatınz benm haddime değil yargılamak ama ben üzülüyorum bu büyük yanlışlara...

Yanlis anlasilsin istemiyorum ben ne yorumlariniza kizdim nede kirildim. Hatta hak veren yanimda agir basiyo. Kesinlikle hilal abla kimse kinadigi biseyi yasamadan goc etmiyo üniversite yillarimda bu olay banada gayet itici geliyodu duyduklarima gercekten cok kotu yorumlar yapiyodum. Ama iste "hata" ustelik kendi istegimle olan bi hata. Hic biseyi ve hic kimseyi suclayamiycam. Ben sadece yarini atlatmak istiyorum bi sekilde...
Psikolojik acidan gercekten iyi bi donemde değilim ustune bide bu olay gelince iyice kotu duruma geldim eger ters bisi anlamaniza yol acmissam gercekten ozur dilerim potipoto.. uzgunum

est. üzür dileyecek bişey yapmadın bana karşı.ya dediğim giibi inanın ben sizlere üzülüyorum.benim ne zararım ne karım olur.ama dediğim gibi hatanın büyüklüğünü görünce üzüntüm de çok büyük oluyo.ne diyebilirim ki Rabbim affetsin ve yardımcınız olsun.

doktora gttnzmı sonuc ne acaba gebelık varmı
Yarin gidicem. Insallah oyle bisi yoktur.
est. üzür dileyecek bişey yapmadın bana karşı.ya dediğim giibi inanın ben sizlere üzülüyorum.benim ne zararım ne karım olur.ama dediğim gibi hatanın büyüklüğünü görünce üzüntüm de çok büyük oluyo.ne diyebilirim ki Rabbim affetsin ve yardımcınız olsun.

Amin.. baska denilcek bisi yok zaten.

canim benim yarin mutlaka haber ver olurmu merak ederim. Dualarimin arasina senide katiyorum diledigin gibi olur insallah...stres yapma dedigin gibi annene girmemesini soyle utanirim falan de ... eger bir sorun cikarsa. Doktora durumu izah et. Sonucta hasta haklari var bunuda hatirlat. Bu arada nerde yasiyorsun. Yasin kac

canim benim yarin mutlaka haber ver olurmu merak ederim. Dualarimin arasina senide katiyorum diledigin gibi olur insallah...stres yapma dedigin gibi annene girmemesini soyle utanirim falan de ... eger bir sorun cikarsa. Doktora durumu izah et. Sonucta hasta haklari var bunuda hatirlat. Bu arada nerde yasiyorsun. Yasin kac

Kutahya simavda yasiyorum. 22 yasindayim
Mutlaka haber vericem. Cok tesekkur ediyorum. Paylasip anlatabilecegim kimsem yoktu. Gercekten moral verdiniz. Yarin mutlaka doktordan cikar cikmaz yazicam. Umarim korktugum sonuc cikmaz. Bu bana en buyuk ders oldu zaten.

Kutahya simavda yasiyorum. 22 yasindayim
Mutlaka haber vericem. Cok tesekkur ediyorum. Paylasip anlatabilecegim kimsem yoktu. Gercekten moral verdiniz. Yarin mutlaka doktordan cikar cikmaz yazicam. Umarim korktugum sonuc cikmaz. Bu bana en buyuk ders oldu zaten.

ne oldu canım merak ettım ...

1.3 mu cıktı degerın
Heyecandan yazanlarin referans degeri oldugunu anlamamisim ablacim.
Bi hemsireye sordum 0 mis sonucum gebe olmayanlarda 1den kucuk olmaliymis. Ohhh cok sukur valla. Simdi bekaretim var bi tek onu naparsam atlatamiycagimdan drla konusmak istiyorum bu konuyu. Hasta haklari durumundan. Cok sukur rahatladim. Ders olsun bana. Allah isteyen herkese nasip etsin cocuk. Hepinize tesekkur ederim. Allah ne isterseniz versin insallah.

yavrucum onu anladım da sen kan verdın de sonucun ne cıktı ? yanı 5 altındakı degerler yok sayılır herzaman sen net sonucunu yazarmısın? bırde ne oldu gıttık doktora annen ne dedı? yada doktor durumu caktı mı yada sen anlattınmı? daha ultrasona gırmedın mı?

Son düzenleme:
yavrucum onu anladım da sen kan verdın de sonucun ne cıktı ? yanı 5 altındakı degerler yok sayılır herzaman sen net sonucunu yazarmısın? bırde ne oldu gıttık doktora annen ne dedı? yada doktor durumu caktı mı yada sen anlattınmı? daha ultrasona gırmedın mı?

Idrara sıkışık olmadigimdan tahlil vermeden giremedim. Doktor ben solemeden bhcg istemis sonuc sifir. Simdi ciktim ultrasonda bakti. Hic bisi yok cok sukur polikistik over ve guatr disinda.bakiremisin diye sordu hayir dedim. Bi doktor olarak bu aramizda kalmali ancak annenin arkadasim oldugunu dusunursek bunu bilmeli ben simdi napiyum dedi. Durumu anlattim. Bu aramizda kalicak ama bidaha asla bu tarz bisi yasamicaksin yoksa sozumu tutmam dedi. Bende zaten cok pisman oldugumu anlattim. Cok sukur gecti ablacim atlattim.

hadı bakalım gozun aydın canım.... bu korku sana ders olsun emı bırdaha yapma boyle seyler sen ozellıgını koru basıtlesmek emınım sana yakısmaz....

Back