ÇOK ACİL CEVABINIZA İHTİYACIM VAR 😢

dicle1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
13
4 5 haftalık hamileyim ve az önce iç çamaşırıma 1 damla kadar kan gördüm belimde çok ağrıyor hapşırmamda da var neden böyle oluyor hapşırdığım için kan gelme ihtimali var mı korkuyorum

Yerleşme kanaması yaşamış mıydın daha önce ?

Tutunma kanamasıdır. Aklın kalıyorsa bir doktora git. Ona göre ilaç veya iğne veriyorlar ama önemli olan kanamanın rengi. Kahvemsi bir renkse sorun görmüyorlar ama pembe veya kırmızıysa o zaman doktorla görüş canım

Kanamanın hangi türlüsü olursa olsun hemen doktorunuzla iletişime geçin ya da acile gidin. Normal bir durum da olabilir anormal bir durumda olabiilir. Ultrasonla görülmesi gerekli

Kanamanın hangi türlüsü olursa olsun hemen doktorunuzla iletişime geçin ya da acile gidin. Normal bir durum da olabilir anormal bir durumda olabiilir. Ultrasonla görülmesi gerekli
Düşük yapıyorum kendiliğinden düşer dedi kimyasal gebelik geçirdim doktorun diyişiyle beta HCG değerim düşüyordu ne zaman kanama durur ne zaman tekrardan birliktelik yaşayabilirim çoğu kişi kimyasal dan sonra kolay hamile kalabileceğimi söylüyor çok sarsıldım ama toparliyorum kendimi yavaş yavaş kanamanın 3. Günü bugün

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 8 ay önce düşük yaptım aynen bel ağrısı ve kanama ile kendiliginden düştü çok şükür ama sonrasında çok ağrılarım oldu. Bol su için ve istirahat edin. Şimdi tekrar gebe oldugumu öğrendim. Hafif kanama alanı var dedi çok korkuyorum umarım bi sıkıntı olmaz

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…