• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil bir soru korkuyorum..

peri_duygu

sosyolog:)
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
22
1
86
Muğla
merhabalar..benim bir sorunum var buraya yazmalıyım diye düşündüm doktora gitmekten korkuyorum.Vajinamda daha önce olmayan pembemsi 2 adet at parçası var daha önce var mıydı tam hatırlayamadım ama yeni gibi sanki ne olduğunuda bilmiyorum siğil olabilir diye düşünmüştüm ama hiç benzemiyor küçük değil karnıbahar görünümünde değil pembemsi et parçası var 2 adet vajinanın tam girişinde böyle bi sorunu olan var mı?bana yardımcı olabilir misiniz ben çok panik oldum bu konuyla ilgili..?mafoldumben

ağrı gibi bi problemin varmı canım?
eğer ağrın falan yoksa siğil olabilir dicem.. ilk başlarda anlamayabilirsin siğil olduğunu zamanla görünümü karnıbahara dönüşüyo.. rengi koyulaşıyo..
bunu anlamanın en iyi yolu bi doktora görünmek canım. önemli bişey olabilir!!

yok ağrı sızı hiç bişey yok bakmasam anlamazdım bile bilmiyorum 2 ufak yumru et parçası gibi öylece duruyor pembemsi renkte çok endişeliyim teşekkürler buarada yorum için:)

çok büyük değil biri leblebi kadar diğeride ondan az büyük anlayamadım bende vajinanın tam girişinde siğil değil sanki uff çok korktum yaa:(

canım ne olduğunu bilemiyorum ama her neyse önemli olabilir
belki beze gibi bişeydir. gerçi o bölgede çıkarmı bilmiyorum..
bende siğil çıktığı için siğil olabilir diye düşünüyorum ama belki başka bişeydir
sakın ihmal etme ve hemen doktora git canım

teşekkürler canım korkuyorum ama yinede gideceğim en yakın zamanda yinede başına böyle bişey gelmiş olanlar varsa paylaşırsa sevinirim ...

doktora gittim arkadaşlar sorun yokmuş oh içim çok rahatladı siğil falan değilmiş sağlıklıyım ama bu kış yinede şu iğneden yaptırıcam çok önemli olduğunu söyledi doktor yaş geçmeden yapmak gerek arkadaşlar :)

Back