Çok acil bi bakın... parfüm alıcam ?

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
Dg light blue
Estee lauder sensuous nude
Chanel chance
Cacharel amor amor
Issey mıyake l eau dıssey
Burberry the beat , body
Marc jacobs oh lola !
Carolina herrera 212 sexy ve 212 vıp
Dolce gabbana dolce

Kızlar bu parfümleri bana yorumlayabilirmisiniz acaba ? Şık ama baymayan,değişken notalı böyle durdukça güzelleşen enfes olan parfümlerden hoşlanıyorum uzun yıllar lacoste kullandım ...
Çok acil

İstediğin parfüm 1-3-4-8-9 sırasında olanlar değil benden söylemesi
2 olabilir onun bide sadece sensuous olanı var odunsu ballı çiçeksi
diğerlerine dair bi bilgim yok

ben de burberyy boyd begeniyorumm cok kalıcı dikkat ceken bir koku ama eşim hiç begenmedi alamadım :KK43: sizde benmm gbi adını sordurtacak cinsten bişiler arıyorsunuz galiba

listede yok ama kesinlikle victor&rolf flowerbomb diyorum başkada birşey demiyorum. etkileyici baştan çıkarıcı güzel mükemmel bir parfüm

listede yok ama kesinlikle victor&rolf flowerbomb diyorum başkada birşey demiyorum. etkileyici baştan çıkarıcı güzel mükemmel bir parfüm
bana çok sekerli o geldi sankı o ama yazın kullanılır mı sizce ?? ben yazın sekerli kokular asla kullanamıyorm boguyor benii

bana çok sekerli o geldi sankı o ama yazın kullanılır mı sizce ?? ben yazın sekerli kokular asla kullanamıyorm boguyor benii

ben kullanıyordum. biraz tercih meselesi. ama ağır bir koku olduğunu düşünmüyorum. sıktıktan sonraki kalıcılığı yazın terlesen bile kalıyor olmasını sağlıyor

Marc jacops/Dot
Givenchy/ Ange ou demon
Dolce gabbana/pour femme
Ysl/Manifesto
Gucci/premier
Yves Rocher in parfümleri

Yaa varya herkes kullandım bunları diyor ama kimse açıklama yapmıyor kokuları nasıl siz kullandınız ama ben daha denemedim açıklarmısınız denicem işte siZdende yorum almak istedim

Yaa varya herkes kullandım bunları diyor ama kimse açıklama yapmıyor kokuları nasıl siz kullandınız ama ben daha denemedim açıklarmısınız denicem işte siZdende yorum almak istedim
canımm ne tür kokuları seviyorsun ... eger yenı bu yaz kullanmak için alacaksan sekerli kokularr insanı cook bayıyoo midem bulanıyo benm meselaa ama kısın sekerlı kokularr süper oluyoo

Bu parfümlerin çoğu ağırdır yaz için uygun olmaz diye düşünüyorum cloe sexy by cloe olabilir daha hafif diğerlerine göre

X