Çok acil bakıp yardım eder misiniz?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Kızlar günaydın saat sabahın 6sı şu an çünkü ben acıdan yatamadım kalktım. Gece boğazıma gocuk geldi. Yanıma sehpa koymuştu annem üstünde suyum vardı. Elimi uzattım hafif yana almak için aman o nasıl bir bıçak ağrısı. Geberdim resmen. Saat 3dü bunj yaptığımda şu saate kadar acıdan kıvrandım. Koltuk altımdan proteze yayılan bir ağrı. Kolumu kaldırmama izin vermiyor. Zaten ameliyattan beri kollarımı çok kullanamıyorum çünkü koltuk altıma diren takmışlrdı dün çıkarttılar 3.günün sonunda. Acaba onun acısı yeni mi çıkıyor yoksa bu diren çıktı içerde kan mı birikti noldu anlamadım. Çok korkuyorum. Bir sorun çıkmamıştır değil mi? Bu arada ilk gün hariç ağeı kesici kullanmadım hiç. Sadece antibiyotik alıyorum.

Doktorunuzla bu konuyu görüştünüz mü? Doktorunuzun verdiği her hapı aksatmadan kullanın.

Doktorunuzla bu konuyu görüştünüz mü? Doktorunuzun verdiği her hapı aksatmadan kullanın.
Hayır doktoruma danışmadım çünkü en ufak şeyde bunaltıp rahatsız etmek istemiyorum her kontrolde dünya kadar soru soruyorum zaten üstelik Salı günü kontrolüm var. Ben sadece bu durum olağan bir durum mu olabiliyor mu böyle diye danışmak istedim. İlaçlar konusuna gelince antibiyotik hariç ağrı kesicileri almıyorum çünkü hastaneden eve geldiğim gün regl oldum hala oluyorum. Ağrı kesiciler kesiyor ve bir de onun sıkıntısını çekiyorum. Baya karıştım yani. Bu göğüsler de ne zaman aşağı inecek bilmiyorum ağzıma girecek gibi kocaman şiş gergin ve yukarda. 😢😢😢😢😢

Back
X