- Konu Sahibi Esmerbrokoli
-
ama bana neden vermedilerTeşekkür ederim histeroskopi oldum. Anestezi verdiler. Gerçekten korkulacak birşey yokmuş haklisiniz
Nerde amelliyat oldunuz ? Ben laparoskopi + histeroskopi oldum. Ikisini bir arada olduğumdan anestezi verdiler diyeceğim ama yanımdaki hasta sadece histeroskopi olduğu halde anestezi verdiler.ama bana neden vermediler
öncesinde sonrasında ilişkiyi yasakladımı pekiTeşekkür ederim histeroskopi oldum. Anestezi verdiler. Gerçekten korkulacak birşey yokmuş haklisiniz
Öncesinde iliski olmasın hamilelik oluşursa amelliyat esnasında bizim bebeği görme şansımız yok dedi. Sonrasinda zaten 40 gün iliski yasağı var. Ama dediğim gibi ben histeroskopi + laparoskopi ikisini bir arada olduğum için olabilir.öncesinde sonrasında ilişkiyi yasakladımı peki
çok geçmiş olsun evet banada koydu ama 10 gün sadeceÖncesinde iliski olmasın hamilelik oluşursa amelliyat esnasında bizim bebeği görme şansımız yok dedi. Sonrasinda zaten 40 gün iliski yasağı var. Ama dediğim gibi ben histeroskopi + laparoskopi ikisini bir arada olduğum için olabilir.
Peki kanamanız oldu mu ? Yada sure gelen kanamaniz mevcut mu ?çok geçmiş olsun evet banada koydu ama 10 gün sadece
rahim filmi çektirdim tüplerimi açmamış orda verilen sıvı tekrar baktılar onunla tekrar sıvı verdıler 3 gün kanamam oldu ama az azPeki kanamanız oldu mu ? Yada sure gelen kanamaniz mevcut mu ?
Ne sebeple histeroskopi oldunuz ?
Çok geçmiş olsun bende sol tüpumün şiş olması sebebiyle laparoskopi + histeroskopi oldum. 23 Aralık ta oldum halen kanamam devam ediyor.rahim filmi çektirdim tüplerimi açmamış orda verilen sıvı tekrar baktılar onunla tekrar sıvı verdıler 3 gün kanamam oldu ama az az
PEKİ NORMALMİYMİŞ BEN SONUÇARIMI GÖSTEREMEDİM COVIDE YAKALANDIMÇok geçmiş olsun bende sol tüpumün şiş olması sebebiyle laparoskopi + histeroskopi oldum. 23 Aralık ta oldum halen kanamam devam ediyor.
Bende henüz sorma fırsatı bulamadım. 14 ocakta kontrole gittiğimde belli olacakPEKİ NORMALMİYMİŞ BEN SONUÇARIMI GÖSTEREMEDİM COVIDE YAKALANDIM
Süleymaniye kadin dogum ve cocuk hastanesinde oldumNerede laparoskopi oldunuz acaba?
Merhabalar Hulusi hocadan memnun kaldınız öı acaba? Ben de şuan çok komplike bir durum içindeyim birsürü doktor çok çeşitli şeyler önerdiler hangisine inanıp ne yapacağımı şaşırdım. Bir akrabam seneler önce Hulusi hocaya tüp bebek için gitmişti, tüp bebekten önce hafif rahim ağzı genişletelim olmazsa yapalım demiş, o ay hamile kaldı akrabam. O nedenle diğer doktorlar gibi para uğruna direk tüp bebek yapmadığını düşünüyorum. Şuan Fransa’da yım eğer gerçekten çok iyi bir doktorsa tedavi için Ankara’ya geleceğim. O nedenle yorumlar benim için çok önemli. Birde son olarak Ankara başkent te Hulusi hocada tüp bebek fiyatları nasıl bilginiz var mı?Ankara Başkent hanesi Hulusi hoca yaptı bana.3 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalmadım.gerçi 1 yıldır tam anlamıyla dra görünmeye başladım. Ondan öncesi normal yolla olacak umudu ile bekledim erteledim hep.hsg çektrdim 5 ay süre verdi Corona çıkınca gitmedim geçen ay gittiğimde polip görünüyor gibi dedi. Histeroskopi ile bakalm anlarız dedi.bebegin yerleşmesi gereken yerde yatay olarak 1 cm polip büyümüş onu temizledi.allahın izniyle bir sıkıntımız yok 4 ay daha süre verdi gebelik olmazsa aşılamaya gitmek zorunda kalcm cnm
Ben kesinlikle tavsiye ederim.hoca işini çok iyi yapıyor zaten tanışsanız parada gözü olmadığını anlarsınız.eşim bile iş çevresinden duymuş Hulusi hocanın tüp bebek başarısını.ben aşılama tüp bebek vs denemedim henüz.çok kalabalık oluyor her gittiğimde bekliyorum ama ayda bir kere bile gitsem unutmuyor. Beni ,özel durumumu eşimin ne iş yaptığını bileMerhabalar Hulusi hocadan memnun kaldınız öı acaba? Ben de şuan çok komplike bir durum içindeyim birsürü doktor çok çeşitli şeyler önerdiler hangisine inanıp ne yapacağımı şaşırdım. Bir akrabam seneler önce Hulusi hocaya tüp bebek için gitmişti, tüp bebekten önce hafif rahim ağzı genişletelim olmazsa yapalım demiş, o ay hamile kaldı akrabam. O nedenle diğer doktorlar gibi para uğruna direk tüp bebek yapmadığını düşünüyorum. Şuan Fransa’da yım eğer gerçekten çok iyi bir doktorsa tedavi için Ankara’ya geleceğim. O nedenle yorumlar benim için çok önemli. Birde son olarak Ankara başkent te Hulusi hocada tüp bebek fiyatları nasıl bilginiz var mı?
Merhabalar Hulusi hocadan memnun kaldınız öı acaba? Ben de şuan çok komplike bir durum içindeyim birsürü doktor çok çeşitli şeyler önerdiler hangisine inanıp ne yapacağımı şaşırdım. Bir akrabam seneler önce Hulusi hocaya tüp bebek için gitmişti, tüp bebekten önce hafif rahim ağzı genişletelim olmazsa yapalım demiş, o ay hamile kaldı akrabam. O nedenle diğer doktorlar gibi para uğruna direk tüp bebek yapmadığını düşünüyorum. Şuan Fransa’da yım eğer gerçekten çok iyi bir doktorsa tedavi için Ankara’ya geleceğim. O nedenle yorumlar benim için çok önemli. Birde son olarak Ankara başkent te Hulusi hocada tüp bebek fiyatları nasıl bilginiz var mı?
Ay çok teşekkür ederim bilgilendirme için, gerçekten içim rahatladı. Benim de histereskopi olmam gerekiyor rahmim y şeklindeymiş. Az önce Hulusi hoca ile online seans yaptık bu şekildeki bir rahimde sağlıklı bir gebelik olmaz dedi. Konuşmaları çok güven verdi gerçekten. Sen neden olmuştun histereskopi?Ben kesinlikle tavsiye ederim.hoca işini çok iyi yapıyor zaten tanışsanız parada gözü olmadığını anlarsınız.eşim bile iş çevresinden duymuş Hulusi hocanın tüp bebek başarısını.ben aşılama tüp bebek vs denemedim henüz.çok kalabalık oluyor her gittiğimde bekliyorum ama ayda bir kere bile gitsem unutmuyor. Beni ,özel durumumu eşimin ne iş yaptığını bilefiyat olarak ben hsg histeroskopi yaptırdım orda.ikiside Ankara'da 15-20 yer arastırdım en uygunu orasıydı.eşime geçen bir müşterisi bile o kadar doktor gezdik tüp bebek denedik olmadı artık olmaz dio drlar bir Dr bulduk olanları anlattık adam güldü sizinmi cocugnuz olmazmış dedi ilk yaptıgı tüp bebek tuttu başkent hastanesinde bir Dr du dedmş.eşimde hemen Hulusi hocamı bizde ona gidiyoruz demiş adam başkasına gitmeyin o zaman Allah razı olsun sayesinde baba oldum demiş.bunun gibi bir çok sey duyduk Hulusi hoca ile ilgili.ben geçen ay historoskabi yaptırdım yanımda yatan bayan tüp bebek transferi yaptırmıştı ona sordum ne kadar diye.5-6 bin TL yi buldu dedi.bence çok uygun bende kendim kadın doğum Dr tanıdığım çok var.tanıdığım Dr lar bile 8 bin ile 10 bin arası fiyat veriyor bunların geneli uzman dr.ama Hulusi hoca prof.imkanın varsa bence denemelisin cnm
Aa tanışmanıza çok sevindim.insanı çok rahatlatıyor korkutmasın sakin sakin anlatıyor herseyi.polip oluşmuş bende onu aldı Hulusi hoca histeroskopi ile canım.rics edrim inşallah güzel şeylere vesile olmuşumdur.Ay çok teşekkür ederim bilgilendirme için, gerçekten içim rahatladı. Benim de histereskopi olmam gerekiyor rahmim y şeklindeymiş. Az önce Hulusi hoca ile online seans yaptık bu şekildeki bir rahimde sağlıklı bir gebelik olmaz dedi. Konuşmaları çok güven verdi gerçekten. Sen neden olmuştun histereskopi?
Sağol canım. Peki sen neden tüp için bekliyorsun. Polip normalde gebeliğe engel değil ki onu da aldırmışsın.Aa tanışmanıza çok sevindim.insanı çok rahatlatıyor korkutmasın sakin sakin anlatıyor herseyi.polip oluşmuş bende onu aldı Hulusi hoca histeroskopi ile canım.rics edrim inşallah güzel şeylere vesile olmuşumdur.
Benimki engeldi yatay olarak büyümüş spiral görevi yapmış bebeğin yerleşeceği yeri kapatmış dedi Hulusi hoca o yüzden süre verdi başka bir sorun yok çok şükür. Eğer olmazsa Mart Nisan gibi aşılama yapcaz cnmSağol canım. Peki sen neden tüp için bekliyorsun. Polip normalde gebeliğe engel değil ki onu da aldırmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?