G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi iremiremirem
-
teşekur ederim umarım hamile değilimdir
kan testlerinin daha dogru sonuçlar vereceğini duydum.eczanedeki testler yanıltıcıymışirem bu kadar telaslaniyorsan yarin en yakin eczaneye git bir hamilelik testi al.. yap rahatla.. kendi kendini yemekten kurtulursun..sonucu buraya yaz biz de ogrenelim.
ama ben kesinlikle hamile olabilecegini sanmiyorum
kan testlerinin daha dogru sonuçlar vereceğini duydum.eczanedeki testler yanıltıcıymış
yapmayın bidaha böyle tedbirsiz işler canım..sonra başınız çok ağrır..kürtaj olma ihtimalini bi düşünsene..daha 21 yaşındasın,bekarsın ama bi bebek aldırmak zorunda kalıcaksın..gerçekten bi travma bu..dikkatli olun lütfen..kızlık zarın yırtılmış..geçmiş olsun :)) ama hamile olduğunu hiç sanmıyorum canım..sen yinede bi kan testi yaptır en garantisi o..lüten tedbirli davranın..
test yaptin mi irem ?
kız evlenmeye ne gerek var ıs ısten gecmıs zaten barı aılenın yanında durda rahatına bakkkk sözlünle yıne gez toz
:)) hamıle degılsınır merak etme bukadar kanamaya adet olmusundur
ama sana özendım valla sen gene ılıskıye gırmısın ben 8aylık evlıyım gıremedım bıle illet vajınısmus bırakmıo beni
ya ne korun felan dıyorsunuz arkadaslar 21 yasında bı kızdan bahsedıyoruz.bence o kısıyı tatmın edıcegım dıye kendıne zarar verme bı gun cok pısman olacaksın.ya hamıle kalırsan? bugun ac muge anlının programını evlenıcem demıs cocuk daha kız 17 yasında ve su an 5,5 aylık bı bebegı var bpoylemı olmak ıstersın?aklını basına al lutfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?