- 31 Ocak 2022
- 38
- 5
-
- Konu Sahibi Buseeligamze
çok teşekkür ederim arkadaşım için yazdım senelerdir bu ani bekliyorBen gördüm kırmızı çizgiyii kan verin
çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sizde görürsünüzeğer testi yapar yapmaz çıktıysa bu çok silik çizgi gebelik olabilir ama beklettiyseniz benim her yaptığım testde yarım saat sonra bundan daha belirgin olarak 2. çizgi çıkıyordu ve ne yazık ki hiç hamile kalmadım. bir iki gün daha bekleyip kan testi verin idrar testleri çok hayal kırıklığı yaşatıyor. en azından varsa vardı yoksa yoktur. hakkınızda hayırlısı olsun
valla idrarda çıktığına göre kanda çıkar bence. umarım arkadaşınız hamiledir. çok zor böyle her ay testler yapıp beklemek. bizede haber verinde onunla beraber bizde mutlu olalımçok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sizde görürsünüzhemen böyle çıkmış yarın kan verecek çıkar mi varsa
❤❤❤ mutlaka haber veririmvalla idrarda çıktığına göre kanda çıkar bence. umarım arkadaşınız hamiledir. çok zor böyle her ay testler yapıp beklemek. bizede haber verinde onunla beraber bizde mutlu olalım
çok teşekkür ederim yarın kan verecekBende gordum olabilir kan testi verin. Bence
Sonuç neymş?çok teşekkür ederim yarın kan verecek
Sonucu öğrendiniz mi? Arkadaşınız hamile mi acabaadet gününde çok çok açık pembe damla damla lekelenme geliyor. bir kaç gündür devam ediyor. agri yok. gebelik belirtisi olabilir mi? birde testlere bakarmisiniz ric etsem ?