Çok acı haber: Şehit sayısı 6'ya yükseldi

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.345
49.014
Çok acı haber: Şehit sayısı 6'ya yükseldi
MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde operasyonlar devam ederken, PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 1'i özel harekat polisi, 4'ü de asker olmak üzere 5 güvenlik görevlisi şehit oldu. Göçük altında başka güvenlik görevlilerinin bulunduğu ihbarı üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı.Arama kurtarma ekipleri göçük altından bir askerin daha cenazesini çıkarttılar.

Yayınlanma Tarihi: 02.04.2016 18:24

Nusaybin'de 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından güvenlik güçleri, kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Bugün ilçenin Dicle Mahallesi Akay Sokak üzerinde güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişleri sırasında PKK'lılar tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada binada göçük meydana geldi.

Olayda 5 polis şehit oldu.

ŞEHİT SAYISI 6'YA ÇIKTI

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların binaya tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda şehit sayısı 6 oldu. Arama kurtarma ekipleri tarafından göçük altından çıkarılan bir askerin cenazesi daha Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Nusaybin'deki saldırıda 1'i özel harekat polisi, 5'i de asker olmak üzere 6 güvenlik görevlisi şehit oldu.

http://m.milliyet.com.tr/nusaybin-de-patlama-4-polis-gundem-2220235/

pislik şerefsizler ...diyecek sözlerim tükendi tükendi artık : (

Allah gani gani rahmet eylesin , ailelerine sabırlar versin .
Giden canlar, sönen ocaklar , yüreklere düşen korlar ...
Rabbim yapanlardan , sebep olanlardan , destekleyenlerden hesabını sorsun , bizlere de görmeyi nasip etsin inşallah .

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Rabbim ailerine sabırlar versin.

Artık şehitlerimize ağlamaktan, patlama haberleri duymaktan psikoloji diye birşey kalmadı bizde

Artık siyasiler bile kınamıyor.. (!)
Kınamaya gerek olmadığını düşünüyorlardır. ''Demokratik Saçılım buzdolabında'' diye huzurlulardır.

Patlama olup da vefat edenler polis asker olunca bakıyorum da kimsenin umrunda değil

Allah rahmet eylesin Ailelerine sabır versin
Şehitlerimizin eşleri bunu çocuklarına nasıl anlatacak. Eşleri operasyonda iken ''Yatcaz kalkcaz baba gelecek!'' diyorlar. Peki şimdi ne diyecekler????

Rabbim cevabını veremeyeceğimiz sorular sordurmasın. Yüreğin ağzında beklemek zorken gelmeyeceğini bilmek ne kadar zor Allah sabır versin ailelerine şehit polis eşimin arkadaşı bu psikolojide nasıl görev yapacaklar? Birçok polis meslekten istifa etmek istiyor istifalara da izin verilmiyor ya oleceksiniz ya oleceksiniz deniyor resmen. Başkasının evladı başkasına ucuz tabi.

Rahmet dilenip hayatlarına devam ediyor herkes resmen cehennemin içine attılar insanları Allah koruyor sadece. Yemek desen yemek yok kaldıkları yer desen rezillik banyo tuvalet yok. Bu mu görev anlayışları kimse evladını yolda bulmadı. Ben sağ olacaksam bu vatan sağ olacak. Ortada vatan kalmadı zaten. 5 aydır evine adım atmadı insanlar. Benim çocuklarım büyüyor babalarına doyamadan. Herkes kocasının elini tutup doğuma girdi benim esimin haberi bile yoktu doğuma girdigimden insanlar çok nankör haberleri izledim festival hazırlığı şu bu. Herkesin derdi 4.5gye geçeyim mi gecmeyeyim mi. Insanlar bu kadar koyun olmasaydı bu kadar şehit olmazdı. Birçoğu intihar ediyor ya anlıyor musunuz kendi kafasına sıkacak kadar ne yaşıyorlar farkında mısınız survivor izlesin herkes şehitlerin ailesi var onlar düşünsün değil mi ateş sizi yakmadıkça sorun yok tabi

Çok haklısınız, Türk halkı olarak beynimiz saçma sapan şeylerle uyuşturuldu resmen. Herr gün herr gün mutlaka bir şehit haberi görüyoruz tv de, fakat o kadar normal günlük bir vak'a gibi algılattılar ki bize artık, aaa yine mi şehit var deyip hayatımıza devam ediyoruz. Eskiden siyah kurdela amblemi koyarlardı ekranın bir köşesine tv kanalları, olsa ne faydası var olmasa ama artık o bile yok farkında mısınız? Bu kadar hiçe sayılıyorlar işte.

Kucucuk cocuklar babasız buyuyecek ya cok uzuluyorum gordukce omur boyu kirginlikla ve anlamadiklari bir ofkeyle buyuyecekler

Şu yazdıklarına söyleyecek tek kelime bulamadım msg ne yazsam saçma olacak sizlerin yaşadıkları karşısında

Şu yazdıklarına söyleyecek tek kelime bulamadım msg ne yazsam saçma olacak sizlerin yaşadıkları karşısında
Yaşadıklarımıza bizlerde inanamıyoruzki yine eskiye döndük telefonlar çekmiyor arayıp iyiyim demesini bekliyoruz. Değişik bir durum gerçekten bir başkasının evladı can verirken sen iyi diye şükür ediyorsun resmen can pazarı. Rabbim herkesin sevdiğini korusun ama değişik bir bencillik oluyor. Eşim geçen gün ya açlıktan öleceğim burada ya da bombadan dedi yemek yiyemiyorum o günden beri boğazımdan geçmiyor

Allahım eşini, vatan için görev yapan herkesi korusun inşallah. Allah onlardan razı olsun, o kadar zorluklar içerisinde görev yapıyorlar, onlarla birlikte sizlerde tüm halkın yükünü üstünüzde hissediyorsunuz bilmiyorum ya, seni yavrularını, diğer polis ve asker ailelerini düşününce biz sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğiz msg sen anlattıkça cümlelerin içime işliyor.

Biz rahat rahat koyuyoruz başımızı yastıklara, sizlerse görevdeki eş, kardeş, evlatlarınızın canının endişesiyle uykularınızı dahi huzurla uyuyamıyorsunuz

Dualarınız yeter mune teşekkür ederim. İyi olsunlarda biz ayrı kalalım sesini duymakta yetiyor bize artık

Rabbim eşini sizlere bağışlasın acaba istifa edip geri donme şansı yok mu

Rabbim eşini sizlere bağışlasın acaba istifa edip geri donme şansı yok mu
Görevden mi istifa edecek canım eşim özel harekatı bile çok zor bırakır mesleği bırakacağını hiç sanmıyorum. Görev aşkı olmadan yapılacak bir meslek değil ki zaten istifa etmek istesede kabul edilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…