Çok acı çekiyoruz, lütfen bize dua eder misiniz?

hepinizden ALLAH RAZI OLSUN arkadaşlar,rabbim hepinizin sıkıntısını alsın gönlünüzün muradını versin inşallah tüm kalbimle hepinize inanın her akllıma geldiğinizde böyle duacı olacağım..şükürler olsun kazazedemiz yoğun bakımdan çıktı durumu dahada iyiye gidiyo inşallah bizde hayırlısıyla bu sıkıntıyı atlatmaya çalışıyoruz.allah kimsenin başına vermesin gerçekten yaşamayan bilmiyo çok zor..
sizin gibi yüreği temiz insanların bizler için dua ettiğini bilmek inanın anlatılamayacak mutluluklardan tekrar tekrarrr söylüyorum rabbim hepinizden razı olsun herzaman duacıyım canlar size Allaha emanet olun

çok saol canım benimm....o hangi vicdandı ki sizi böyle bi acıyla başbaşa bıraktı insan inan uyku uyuyamıyor...rabbim annenin mekanını cennet eylesin nur içinde yatırsın canımmm:Saruboceq:

gözünüz aydın canım çok sevindim
hastanede yatan adamcağıza çok çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
ve inşallah böyle bir şey yaşamazsınız bir daha:1hug:

çok sevindim. delikafadulden
hadi gözün aydın. :teselli:
bugün aldığım en güzel haberdi bu Allah bir daha böyle acılar göstermesin.

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağolun.rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun hiçbirinize kaza bela göstermesin bitaneciklerimmmm,Şeniz dualarınız vesile oldu atlattık çok şükürr..herzaman bende sizler için duacıyımmm:Saruboceq:a.s.

geçmiş olsun canım...
inşallah bundan sonra kötü günler görmezsiniz..
rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

Canmsnyaa..Hastaya acil şifalar diliyorum.Rabbim en kısa zmanda gönlünüzü ferahlatır inş hem sizin hem hasta yakınlarının........:çok üzgünüm:

ayyy banada sıkıntı olmuştu.gözünüz aydın canım.inşallah rabbim bidaha yaşatmasın böyle bişey.

canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
rabbim hiç birinize böyle tecrübeler yaşamayı nasip etmesin :Saruboceq:şükürler olsunki bu sıkıntıları atlattık
iyi dilekleriniz beni gerçekten çok mutlu etti rabbim hepinizden razı olsun gönül muradınızı versin inşallah ne sıkıntınız varsa rabbim gidersinn ..
ayrıca şimdiden bayramınızı kutluyorum allaha emanet ediyorum hepinizi,var olduğunuzu bilmek gerçektende çok güzellllŞeniz

adamın yoğun bakımdan çıkmasına sevindim umarım herşey daha güzel olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…