• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acayip şeyler oldu şoktayım mutluyum bilmiyorum:)

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
kızlar adetden 7 gün önce gebelik testi yaptım. 8.82 çıktı. hemen ertesi iki gün sonra 6.73 çıktı. iki gün sonra yani bugün değerim 33 küsüre çıkmış. doktor gebesin ama iki gün sonra yine gel dedi. o aradaki iki puanlık düşüş çok önemli değilmiş. adetim geçmediği için sanırım. adetime 3 gün var. kızlar umarım kimyasal yada olumsuz bir durum olmaz. hayırlısı olsun inşallah

Tebrikler canım hayırlısı olsun. Başka ihtimal düşünme bebeğin seninle. Sağlıklı hamilelikler diliyorum :)

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Öok
Tebrikler canım hayırlısı olsun. Başka ihtimal düşünme bebeğin seninle. Sağlıklı hamilelikler diliyorum :)
Çok teşekkür ederim. O kadar ağlamıştım ki o gece şiödi düşünüyorum da o gece bırakabilirdi beni. Hala içimde endişeler var

Öok

Çok teşekkür ederim. O kadar ağlamıştım ki o gece şiödi düşünüyorum da o gece bırakabilirdi beni. Hala içimde endişeler var
Hiç endişelenme canım bebişini üzme. Herşey iyi olacak merak etme. Göreceksin çarşamba günü az kaldı.

Back