• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coit yırtığı yani vajina yırtığı olan varmı? Ilk gecede?

cigdem1983

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
88
7
286
41
SLM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM YENİ EVLENDİM İLİŞKİ SIRASINDA ZARLA BİRLİKTE VAJİNA GİRİŞİNDE UFAK Bİ HASAR OLUŞMUŞ.BENİM KASMAMDAN KAYNAKLI OLABİLİR.2 DİKİŞ ATILDI.BUNA BENZER BİŞEY YAŞAYAN VARMI ARANIZDA.ŞİMDİ EŞİMLE YENİDEN İLİŞKİ İÇİN DENEMELER YAPIYORUZ FİKİR VERİN LÜTFENNNNsositososito

benimde ilk gecede oluşmuştu benim epey bi kanama olmuştu ,hatta on gün bile dsürmüştü baktım olacagı yok doktora gittim yırtık oluştuğunu ama apse yaptığını söyledi..bana vajinal fitil vermişti..o gün gelseydin dikiş atardım demişti doktorum..

Nasıl yanı 10 gÜn nasıl dayandın bende acayıp yanma ve oturup kalkmada acı olmuŞtu.2 dıkıŞ atıldı.20 gÜn ıpın dÜŞmesını bekledık.sonrasında ılıŞkıye gırerken acın oldumu

evet canım acı oluyordu,ben yırtık olup olmadığını bilmiyodum kanamam devam ettiği için doktora gitmiştim oda yırtık oluştuğunu söylemişti..
dedim ya vajinal fitil vermişti bir süre sonra kendiliğinden kapanmıştı...

nasıl ya ..ilk defa duydum boyle bırseyi..

siz mi kastınız eşiniz mi biraz sert davranmış...

bende kastım çok hatta olmadı bır kac sefer..oldugunda da 3 gun fılan kanama oldu ama oyle günlük pedlerle gececek sekılde..

Yok canım sıze ŞÖyle sÖylıyeyım ılıŞkıden 5 saat sonra doktora gıttım.5 saat ıÇın 4 uzun ped aŞırı Şekılde doldu.parÇa gıbı donmuŞ kan dÜŞtÜ.pekı sonra ılıŞkı sırasında acın oldumu.bız eŞımle Çok severek evlendık.ama ıÇıme gırınce ve ben zarın yırtıldıĞını hıssedınce onu hızlıca ıttırdım.sanırım benım hatam yÜzÜnden oldu.aslında panıkden Çok acımamıŞtı ÇÜnkÜ.ve hazır olmam ıÇınde 3 gÜn beklemıŞtı.

benim yırtık değilde rahim duvarlarımda çatlama oluşmuştu ama şimdi ne durumda bilmiyorum onuda kaşıntıdan dolayı gittiğim dr söylemişti bende normaldir dedim o kadar kasarsam kendimi olacağı oydu dedim.geçmiş olsun hepinizekaydirigubbakcemile4

benim de perine denen yerde(vajinayla anüs arası boşlukta) çizik şeklinde yırtıgım var.. cuma akşamı ilk birleşmem gerçekleşti..

3 gündür hafif kanamalarım oldu.bugün kesildi şükür ama oturup,kalkarken acıyor hala...bepanten ve madecassol verdi doktor...genellikle 15 gün içinde kapanıyor dedi..

ayhhh yaaa kadın olmak ne zor bişi yaa:((( zarın acısı yetmio bide vagina girişi offf ilkgece+hamilelik+dogum+regl hersey kadınlaraa pfffffffff

canım korkutmak istemem ama ara da vermişsinizdir,diğer denemenizde de illaki az da olsa (senin kendini kasmanla alakalı) acı hissedersin.yani böyle bişey yaşarsan yine panikleyip kötü bişey yaşama.
ben 6 aylık evliyim,şurda son 1 aydır tam anlamıyla acısız ilişkiye girebiliyorum,kime sorduysam da öyle diyor.yani birinde olmazsa diğerinde mutlaka acıyordu,ama zamanla geçiyor merak etme.

Back