Anket Çoğul gebelik yaşayanlar...?

Hhhifa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
291
559
53
Merhaba arkadaşlar ikiz gebelik geçirenlere sorularim var mide bulantılarınızı geçirmek icin neler yaptınız

Prilam vermisti drm o ilaci kullanablrsnz
Sabah uyanir uyanmaz beyaz leblebi yiyin 1 avuc
Baharatli kizarmis seyler yemeyin
Gecicek sabredin bende ikiz gebeyim 20. Haftam oldu cok skur 11 de filan bitti bulantilarm

Prilam vermisti drm o ilaci kullanablrsnz
Sabah uyanir uyanmaz beyaz leblebi yiyin 1 avuc
Baharatli kizarmis seyler yemeyin
Gecicek sabredin bende ikiz gebeyim 20. Haftam oldu cok skur 11 de filan bitti bulantilarm
Masallah Allah saglikla kucaginizada almayi nasip etsin insallah benimde gecer yemek yemekte zorlaniyorum acikcasi kokular ve mide bulantisi istahimi cok kapatti cok zormus doktora gidemedim en yakin tarih 26 sina randevum oyuzden ilac kullanamiycam iko tane hormon ilaci verdi zaten onlari kullaniyordum

Canım ben de şu an aynı durumdayım ne yaptın bunun için 11. Haftandymışsın inşallah geçmiştir :KK43:
Ben bi iko gun sonra doktora gittim ve kan testlerime bakildi sonra karaciger enzimlerim cok yukselmis diye hastaneye yatis verildi bi kac gun serumla beslendim ilac verildi vs bayramda ciktik ama geri yattim bi 5 gun daha yattim sanirim yine ilaclar falan halen kontrol altindayim yiyebilmeye basladim cok sukur fakat mide bulantilari ve kusmalar devam artik gecer insallah diye umut ediyorum senin durum nasil kac haftaliksin ikiz gebelikmi valla bence hic ihmal etme kan degerlerine falan baktir onemli sonucta

Ben bi iko gun sonra doktora gittim ve kan testlerime bakildi sonra karaciger enzimlerim cok yukselmis diye hastaneye yatis verildi bi kac gun serumla beslendim ilac verildi vs bayramda ciktik ama geri yattim bi 5 gun daha yattim sanirim yine ilaclar falan halen kontrol altindayim yiyebilmeye basladim cok sukur fakat mide bulantilari ve kusmalar devam artik gecer insallah diye umut ediyorum senin durum nasil kac haftaliksin ikiz gebelikmi valla bence hic ihmal etme kan degerlerine falan baktir onemli sonucta
Çok çok geçmiş olsun canım benim... evet ikiz gebelik doktor bir şey söylemedi normal dedi iki gündür kusmam yok sadece mide bulantısı var aşırı değil ama sabahları oluyor bir sonraki randevum 10 gün sonraya bence ikiz gebelik ya özellikle o bizi zorluyor

Çok çok geçmiş olsun canım benim... evet ikiz gebelik doktor bir şey söylemedi normal dedi iki gündür kusmam yok sadece mide bulantısı var aşırı değil ama sabahları oluyor bir sonraki randevum 10 gün sonraya bence ikiz gebelik ya özellikle o bizi zorluyor
Evet cidden zormus ama insallah guzel olacak hersey sevindim senin kac haftalik

Back
X