Tşklr.. Fiyatı den belirle cnm.40 no olan ayakkabıya bayıldım
Sen kaç diyorsunTşklr.. Fiyatı den belirle cnm.
Benim için sorun değil.ayakkabı duruyor Öylece. Dilersen ücretsiz de yollayabilirim. ( ciddiyim)Sen kaç diyorsun
Şakamı yapıyirsunBenim için sorun değil.ayakkabı duruyor Öylece. Dilersen ücretsiz de yollayabilirim. ( ciddiyim)
bi tane gördüm cnm tesettüre uygun,,Tesettür kıyafetleri eklenmiştir
PArdesü.farklı bir kumaşı var.çok uzun,boyu orijinal kestirilmedi.başka foto yükleyemiyorum. Max. Yüklemişim sanırım.bi tane gördüm cnm tesettüre uygun,,
elbise mi o pardesü mü
bilindik bi marka mı canmPArdesü.farklı bir kumaşı var.çok uzun,boyu orijinal kestirilmedi.başka foto yükleyemiyorum. Max. Yüklemişim sanırım.
Tesettüre uygun Mont,kaban ve başka pardesülerde var. Bu bordo olan ince kumaş
Markası beyzanur tesettürbilindik bi marka mı canm
Sitesine girince altta bordo olan var. Aynısı bir bakın isterseniz 180 tl olan. Göğüs altı kemer gibi bir şeyi var. Foto da net görünmemişbilindik bi marka mı canm
aslında benim mevsimlik bir pardesüye ihtiyacım var elinizde var mıSitesine girince altta bordo olan var. Aynısı bir bakın isterseniz 180 tl olan. Göğüs altı kemer gibi bir şeyi var. Foto da net görünmemiş
Kışlıklar kaldı sadece Cnm. Bir de bordo olanaslında benim mevsimlik bir pardesüye ihtiyacım var elinizde var mı
kışlık derken kaşe miKışlıklar kaldı sadece Cnm. Bir de bordo olan
Evet kaşede var. Kumaşlardan pek anlamam ama kalın uzun mont-kaban gibiler varkışlık derken kaşe mi
bana özelden yollayabilir misiniz madem buraya koyamıyorsunuzEvet kaşede var. Kumaşlardan pek anlamam ama kalın uzun mont-kaban gibiler var
Bedeninize göre olanları çekeyim sizin için. 36-40 arası var. Kaç bedensinizbana özelden yollayabilir misiniz madem buraya koyamıyorsunuz