bayanlar suan eminim benim gibi sorunu olan birçok kişi var saçlarımı en son kuaförde koyu çikolata kahveye boyattım ama siyah oldu resmen ve hiç yakışmadı yazda geldi canım çok sıkıldı kuaföre gitsem hemen orielle açıp boyayacak bende isdemiyorum bunu saçlarım yıpranmış ve ince telli isdediğim renkse 1 2 ton açığı karamel kumral gibi bi ton ama nasıl açıcam kararsızım palette yoğun açıcı var ama korkuyorum denemeye birde boyaların 10.0 gibi çok acık sarı yada açık küllü sarı renklerini 9 luk oksidanla boyasam tonunu kırabilirmiyim tecrübe sahipleri yazarsa sevinirim en azında boya açıcıya göre daha az zarar verir diye düşünüyorum suan diplerim açıldı şampuanıma elma sirkesi kattım baya bi renk attı ama gene koyu diplerim açık ortalara doğru koyu uçlar ve saçlarımın ense tarafındaki alt saçlarım nerdeyse koyu sarı bölge bölge açılmış ama taç kısmın koyu kaldı bana evde nasıl bir boyama işlemi gerçekleşdiricem yardım ederseniz çok memnun kalırım oksidasyonu lıp koyu yerlere sürüp bekletmeyi bile düşündüm kuaför 5 no ile boyadı bende palette naturals color 7.65 altın çikolata rengini seviyorum evdede var o tonlarda olsa kutudaki gibi akıncada dursa başka bişey isdemem :26::26::26: