Çoğu 5 Tl ihtiyactan kapatiyorum 52 ve sonrasi

Çok zevklisinnnnn valla şu pantolonu sırf üst bacak kalınlığım yüzünden giyemiyorum ama çok hoş bir model arka cepleri de büyük hoş duruyo

ayy mersiii fotoğraftaki sensen ve üst bacağım kalın diyorsan e artık bir şey demiyorum sana kız neresi kalın
ödeme nasıl oluyor ve ben yinede bel ölçüsünü sorayım kaç acaba kilo verme aşamasındayımda emin olamıyorum

Yok kız gerçekten çok rahatsızım sanki bütün kilom oraya toplanmış hemen bakıyorummm 38-40 gibi tatlım. Ziraat bankasına ücretsiz yatırabiliyorsun tatlımm

Son düzenleme:
Yok kız gerçekten çok rahatsızım sanki bütün kilom oraya toplanmış hemen bakıyorummm 38-40 gibi tatlım. Ziraat bankasına ücretsiz yatırabiliyorsun tatlımm

o zaman olur huhhuuuu 38 bedenim artık hahahha:118:
tamam canım anlaştık o zaman en yakın ne zamansa o zaman çıkartırsın kargoyu

canımm ana sayfalar çıkıyo göremiyorum sayfa ve sıra olarak söyleyebilir misin?

canm 15. sayfada adidas kapri hemen onun altında soldaki 2 kot hemen onların altındaki cvp da koyu dar paça 3 düğmeli var bide 38 bedene biraz bol gelebilicek diğe yazdığın bi pantolon var o
umarım anlatabilmişimdir

canım dediklerinden bi pantolon satılmış olabilir diğerleri duruyor bak dediğin pantolonlar bunlar demi

en alttakini bi.arkadaş ayirtt diğerleri duruyor hep canım

bide 3 dugmel dediğin de duruyo çok güzel anlatmasin gerçekten :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…