Çoğu 5 Tl ihtiyactan kapatiyorum 52 ve sonrasi

Çok zevklisinnnnn valla:32: şu pantolonu sırf üst bacak kalınlığım yüzünden giyemiyorum ama çok hoş bir model arka cepleri de büyük hoş duruyo:3::3:

ayy mersiii :16::16: fotoğraftaki sensen ve üst bacağım kalın diyorsan e artık bir şey demiyorum sana kız neresi kalın:9:
ödeme nasıl oluyor ve ben yinede bel ölçüsünü sorayım kaç acaba kilo verme aşamasındayımda emin olamıyorum :9::9::9:

ayy mersiii :16::16: fotoğraftaki sensen ve üst bacağım kalın diyorsan e artık bir şey demiyorum sana kız neresi kalın:9:
ödeme nasıl oluyor ve ben yinede bel ölçüsünü sorayım kaç acaba kilo verme aşamasındayımda emin olamıyorum :9::9::9:

Yok kız gerçekten çok rahatsızım sanki bütün kilom oraya toplanmış :19: hemen bakıyorummm 38-40 gibi tatlım. Ziraat bankasına ücretsiz yatırabiliyorsun tatlımm

Son düzenleme:
Yok kız gerçekten çok rahatsızım sanki bütün kilom oraya toplanmış :19: hemen bakıyorummm 38-40 gibi tatlım. Ziraat bankasına ücretsiz yatırabiliyorsun tatlımm

o zaman olur :9: huhhuuuu 38 bedenim artık hahahha:118:
tamam canım anlaştık o zaman en yakın ne zamansa o zaman çıkartırsın kargoyu :16:

Bu bronzlaştırıcı allıkta ayırtılmıştır :4:
$1396089507771.jpg

canımm ana sayfalar çıkıyo göremiyorum :50: sayfa ve sıra olarak söyleyebilir misin?

canm 15. sayfada adidas kapri hemen onun altında soldaki 2 kot hemen onların altındaki cvp da koyu dar paça 3 düğmeli var bide 38 bedene biraz bol gelebilicek diğe yazdığın bi pantolon var o :3:
umarım anlatabilmişimdir :27:

canm 15. sayfada adidas kapri hemen onun altında soldaki 2 kot hemen onların altındaki cvp da koyu dar paça 3 düğmeli var bide 38 bedene biraz bol gelebilicek diğe yazdığın bi pantolon var o :3:

canım dediklerinden bi pantolon satılmış olabilir diğerleri duruyor bak dediğin pantolonlar bunlar demi
$1396686209697.jpg $1396686223318.jpg $1396686240122.jpg

en alttakini bi.arkadaş ayirtt diğerleri duruyor hep canım

bide 3 dugmel dediğin de duruyo çok güzel anlatmasin gerçekten :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back