Çoğu 5 Tl ihtiyactan kapatiyorum 52 ve sonrasi

M BEDEN ESOFMAN TAKİMİ 35 TL bunu cok yuksek bi rakama almistim fakat fazla kullanamadim

Reactions: Nil
M beden ceket alta dogru daralma olyor dar paca pantlonun ustunde cok hos durmaktaa .
Fiyat : 20 Tl

Cift fermuarli

isteyen arkadaslara aksam ustumde durusunuda cekebilirim oglenleri okulda oluyorumm :)

bu eşofman takımı kaç beden canım birde alt eşofman boyu da önemli birde canım biz seninle ayakkabılarla takas yapacaktık değilmi

pardon canım ya m bedenmiş şimdi gördüm. bu eşofmanı beğendim. uygun bişeylerle takas yapabiliriz senden haber bekliyorum. birde alıntı yaparak cevap verirsen haberim olur cevap yazdığından..

pardon canım ya m bedenmiş şimdi gördüm. bu eşofmanı beğendim. uygun bişeylerle takas yapabiliriz senden haber bekliyorum. birde alıntı yaparak cevap verirsen haberim olur cevap yazdığından..

yok canim sen ayykkbi diye msj atmsin ama o bn degilim bn pantlon icn msj atmstm sana takas dsnmuyorum cnm paraya ihtiyacim var boy olcsu olrakta bn 1.73 boylarindayim bna oluyo birazda kaliyo bile ama esofmnin alti lastkli bacak kismi

M BEDEN ESOFMAN TAKİMİ 35 TL bunu cok yuksek bi rakama almistim fakat fazla kullanamadim
Eki Görüntüle 1022237 Eki Görüntüle 1022238

bu ürünlerle ilgili özelden yazmıştım canım

canım özel mesaj attım sana
akşama ekleyeceklerini de görmek isterim...
bu gece netleşir,bu gece de ödemeni hesabına yaparım

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1022237 Eki Görüntüle 1022238

Bunlarin ikisini ayirtyrm o zaman canim

evet bunları kesin alıyorum canım

Son düzenleme:
Merhaba kot ceketin ilçüsü ile eşohman ölçüsü verir misiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adidas XL beden yazıyor fakat ben M giydiğim için bana oluyor kalıbı dar FİYAT : 6 TL

Adidas XL yazıyor bunda da aynı şekilde M bedenim fakat biraz bol geliyor FİYAT : 7 TL

Beden XL fakat aynen bununda kalıbı dar canlarımmm KOLLARI VE ARKASI KUMAŞ fakat önü farklı olan bir model FİYAT : 14 TL

S beden parmaklı ceket FYAT : 8 TL Hiç ama hiçç giymedimm çünküü küçük geldiii kumaşıda incee

Eklentiler

• $2014-03-14 17.01.04.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 111
M beden lcw den almıştım FİYAT : 3 TL

L beden polo yaka tshirt bunun beyazıda mevcut ilgilenenlere FİYAT : 3 TL

Rengin adını tam olarak bilemiyorum böyle bir şey işte rengii FİYAT : 4 TL

Burda güneş vurduğu için açık renk gözüküyorr

Asıl rengi budur :)

FİYAT : 2 TL
L BEDEN

L BEDEN

M BEDEN

STANDART BEDEN kurdeleli straplez FİYAT : 4 TL

Bu pantolonumun rengi biraz attı ama çok kaliteli likralı bi pantolondu kumaş boyasıyla yıkanırsa çok iyi sonuç veriri boyu kısaldığından ben yapamadım FİYAT : 10 TL

BEDENİ BU ŞEKİLDE YAZIYOR

Bunuda beğenerek kullanıyordum fakat erkek arkadaşım dar pantolonlarıma ban koydu maaleseff satıyorum :13: Likralıdır FİYAT : 20 TL
BEDENİ

Fiyat : 10 TL
BEDEN

Arkadan büyük cepliii classs birr pantolonnnn bana bol geliyooo sizee tam oturur insss
BEDENİİ

kızlarr indirimmm mevcuttttuuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…