Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M BEDEN ESOFMAN TAKİMİ 35 TL bunu cok yuksek bi rakama almistim fakat fazla kullanamadim
Eki Görüntüle 1022237 Eki Görüntüle 1022238
bu eşofman takımı kaç beden canım birde alt eşofman boyu da önemli birde canım biz seninle ayakkabılarla takas yapacaktık değilmi
Eki Görüntüle 1021804 Eki Görüntüle 1021805
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pardon canım ya m bedenmiş şimdi gördüm. bu eşofmanı beğendim. uygun bişeylerle takas yapabiliriz senden haber bekliyorum. birde alıntı yaparak cevap verirsen haberim olur cevap yazdığından..
Kot ceketiniz kaç beden? Ölçülerini yazar mısınız? Eşohman takımını da begendim bu ikisini al mak istiyorum uyarsa
M BEDEN ESOFMAN TAKİMİ 35 TL bunu cok yuksek bi rakama almistim fakat fazla kullanamadim
M beden ceket alta dogru daralma olyor dar paca pantlonun ustunde cok hos durmaktaa .
Fiyat : 20 TlEki Görüntüle 1022239
Cift fermuarli Eki Görüntüle 1022240
Eki Görüntüle 1022241
isteyen arkadaslara aksam ustumde durusunuda cekebilirim oglenleri okulda oluyorumm :)
Kot ceketiniz kaç beden? Ölçülerini yazar mısınız? Eşohman takımını da begendim bu ikisini al mak istiyorum uyarsa
şekerim yükleyeceğin başka varmı
canım özel mesaj attım sana
akşama ekleyeceklerini de görmek isterim...
bu gece netleşir,bu gece de ödemeni hesabına yaparım
M beden ceket alta dogru daralma olyor dar paca pantlonun ustunde cok hos durmaktaa .
Fiyat : 20 TlEki Görüntüle 1022239
Cift fermuarli Eki Görüntüle 1022240
Eki Görüntüle 1022241
isteyen arkadaslara aksam ustumde durusunuda cekebilirim oglenleri okulda oluyorumm :)
Bunlarin ikisini ayirtyrm o zaman canim
Merhaba kot ceketin ilçüsü ile eşohman ölçüsü verir misiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi