bugün kargolayabilirmisin.birde adres bilgilerini yazarsan tabii ürünler satılmadıysa kot gömlek iptal diğer sölediğim kotları istiyorum
buda olur ayrıca kot gömlek tabii gömleğe indirim yaparsan
bol paça kot tek resim attığın sayılı giyilmıştir yazmışsın ya o , birde lacivert kapri onun üzerindeki kot lacivertin solundaki füme renk pantolon,şu resim üzerinden alıntı yapmayı bir bilsem yapıcam da
[....................................
alttaki 3 lü olsun ozaman 30 tl olan kalsın.yani dört tane resim varya attığın alttaki 3 lü olsun.birde resimde görürüldüğü gibimi?yani markaları ve kullanımlarıyla ilgili bilgi verirmisin.bende çok zayıfladım deli gibi kot arıyorum.evdekilerin hepsi bol
alttaki 3 lü olsun ozaman 30 tl olan kalsın.yani dört tane resim varya attığın alttaki 3 lü olsun.birde resimde görürüldüğü gibimi?yani markaları ve kullanımlarıyla ilgili bilgi verirmisin.bende çok zayıfladım deli gibi kot arıyorum.evdekilerin hepsi bol
[....................................
İstemedginizz kadar renk renk esofmann
Eki Görüntüle 1079524
fiyatları?bedenleri?
evet aynen.............................
Canm griii abercombie olan esofman 5 tl digerleri 7.5 tl
pembe olan abercombie s beden digerleri m bedene uygun tatlim
canım mavi, yanındaki siyah,lacivert ve en alttaki siyah ne kadar olur? ve herhangi bir sıkıntıları var mı? boy uzunlukları?
Canm bilindik marka degiller zaten o yuzden bu kadar uyguna veryrm kapriye laci dedin ama siyah o fotoya tkrr baktm acaba
Laci dye mi gzkuyo dye ama siyahh canim digerleride hep grndgu gibi bi sorunlarida yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam kapride kalsın diğer ikisini yolla şeker ozaman.
Bunlar duruyormu?
Birde eşofmanlardan hangileri duruyor takas düşünüyormusunuz?
tatlım yanlışlık olmasın mavinin yanındaki kapalı gri tarzı bir şey . Laci den kastında abercombie olan mı açık gri pembenin yanındaki ?
Canim bebegim rahat vermiyor da ben bilgisayardan tam bakayim renklerine sana anlatayim ona gore alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?