Çoğu 5 Tl ihtiyactan kapatiyorum 52 ve sonrasi

buda olur ayrıca kot gömlek tabii gömleğe indirim yaparsan

bol paça kot tek resim attığın sayılı giyilmıştir yazmışsın ya o , birde lacivert kapri onun üzerindeki kot lacivertin solundaki füme renk pantolon,şu resim üzerinden alıntı yapmayı bir bilsem yapıcam da

Son düzenleme:
[....................................

Eklentiler

• $1397374964277.jpg
    $1397374964277.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $1394741662941.jpg
    $1394741662941.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 44
  • $2014-03-16 10.57.24.jpg
    $2014-03-16 10.57.24.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $2014-03-14 16.58.24.jpg
    $2014-03-14 16.58.24.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
bol paça kot tek resim attığın sayılı giyilmıştir yazmışsın ya o , birde lacivert kapri onun üzerindeki kot lacivertin solundaki füme renk pantolon,şu resim üzerinden alıntı yapmayı bir bilsem yapıcam da

bak bakalımmmmm bunlar mı :):16:yalnız tatlım bu baştaki kot pantolon 5 TL değil haberin olsun 30 tl o 70 e almıştım geçen ay aldıktan sonra babam giydirmedi önünün modeli yüzünden ama giydiğim iki seferde de sokakta herkezin dikkatini çekerdi o derece kaliteli bir pantolondur:54:
Eki Görüntüle 1080775 .......Eki Görüntüle 1080776 ........Eki Görüntüle 1080777

[....................................

alttaki 3 lü olsun ozaman 30 tl olan kalsın.yani dört tane resim varya attığın alttaki 3 lü olsun.birde resimde görürüldüğü gibimi?yani markaları ve kullanımlarıyla ilgili bilgi verirmisin.bende çok zayıfladım deli gibi kot arıyorum.evdekilerin hepsi bol

Son düzenleme:
alttaki 3 lü olsun ozaman 30 tl olan kalsın.yani dört tane resim varya attığın alttaki 3 lü olsun.birde resimde görürüldüğü gibimi?yani markaları ve kullanımlarıyla ilgili bilgi verirmisin.bende çok zayıfladım deli gibi kot arıyorum.evdekilerin hepsi bol

Tatlim 3. Hangisi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu olblr mi?
$1398089615687.jpg

evet aynen.............................

Canm bilindik marka degiller zaten o yuzden bu kadar uyguna veryrm kapriye laci dedin ama siyah o fotoya tkrr baktm acaba
Laci dye mi gzkuyo dye ama siyahh canim digerleride hep grndgu gibi bi sorunlarida yok

Canm griii abercombie olan esofman 5 tl digerleri 7.5 tl
pembe olan abercombie s beden digerleri m bedene uygun tatlim

canım mavi, yanındaki siyah,lacivert ve en alttaki siyah ne kadar olur? ve herhangi bir sıkıntıları var mı? boy uzunlukları?

canım mavi, yanındaki siyah,lacivert ve en alttaki siyah ne kadar olur? ve herhangi bir sıkıntıları var mı? boy uzunlukları?

tatlım yanlışlık olmasın mavinin yanındaki kapalı gri tarzı bir şey . Laci den kastında abercombie olan mı açık gri pembenin yanındaki ?

Canm bilindik marka degiller zaten o yuzden bu kadar uyguna veryrm kapriye laci dedin ama siyah o fotoya tkrr baktm acaba
Laci dye mi gzkuyo dye ama siyahh canim digerleride hep grndgu gibi bi sorunlarida yok

tamam kapride kalsın diğer ikisini yolla şeker ozaman.

Bunlar duruyormu?
Birde eşofmanlardan hangileri duruyor takas düşünüyormusunuz?

Cantalar duruyor canim esofmnlrd duruyor fakat az once bi arkds srdu sonrada geri donus yapmadi. Takas dsnmyrm tatlim

tatlım yanlışlık olmasın mavinin yanındaki kapalı gri tarzı bir şey . Laci den kastında abercombie olan mı açık gri pembenin yanındaki ?

Canim bebegim rahat vermiyor da ben bilgisayardan tam bakayim renklerine sana anlatayim ona gore alacagim.

Canim bebegim rahat vermiyor da ben bilgisayardan tam bakayim renklerine sana anlatayim ona gore alacagim.

Ayyyy bebiss mii varr :) Allah anali babali bytsun tamm acelesi yok :))

Back