- 18 Ekim 2020
- 15
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Meraklikizzzzzz
Merhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim. 23 yaşındayım bebek istiyorum fakat korkuyorum. Sizce hayatımı çok değiştirir mi sosyal hayatımı kısıtlar mı? Pişman olur muyum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki korkma ama daha çok yeni evlisin kuzum ve tam gençliğinizi doyasıya yaşayacağınız yıllar birazcık daha birbirinize doyun derim :) bebek çok harika bi hediye bir evlilik için...Merhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim. 23 yaşındayım bebek istiyorum fakat korkuyorum. Sizce hayatımı çok değiştirir mi sosyal hayatımı kısıtlar mı? Pişman olur muyum?
Çok teşekkür ederim cevap için gerçekten sadece erken mi değil mi diye düşünmeliyim sanırımCocuktan korkma, neden korkuorsunki ? Cocuk bence evin neşesi. . Ayrica 2 insan evlendiginde sadece eş olabilir ama cocuk olunca aileElbet ki zorluklari vardir elbette ki hayatinizi etkileyecek az ya da cok..
Fakat bura da bence asil konusmaniz gereken,erken mi degil mi olmali:)
Henuz yeni evlisiniz tabiri caizse cicegi burnunda:) ve yasiniz da oldukca genc .. neden 1-2 yil evliliginizi yasayip, birlikte kaliteli zaman geçirip seyahat dusunmuyorsunuz? Gercekten henüz daha erken degil mi ? Bizim 4 sene oldu daha yeni dusunmeye basladik:) hayatımızı yasadik, evliligimizin tadini çıkardık, evliligi rayina oturttuk ve borclarimizi kapattik. Artik haziriz:)
Korkmayın, ama bu kadar acele de etmeyin..henuz 4 ay olmus :)
Evet eşimle 4 yıl sevgili olup evlendik çok yeniyiz şuan ben çalışmıyorum şuan atama bekliyorum şu süreçte bebek olsa mı diyorum ama çok gencim daha birkaç gün önce 23 yaşıma yeni girdimtabi ki korkma ama daha çok yeni evlisin kuzum ve tam gençliğinizi doyasıya yaşayacağınız yıllar birazcık daha birbirinize doyun derim :) bebek çok harika bi hediye bir evlilik için...
İki evli insan sadece bir çiftten ibaret değildir bi ailedir çocukta aileyi güzelleştirir..ne yani çocuğu olmayan insanlar aile değil mi sence???Cocuktan korkma, neden korkuorsunki ? Cocuk bence evin neşesi. . Ayrica 2 insan evlendiginde sadece eş olabilir ama cocuk olunca aileElbet ki zorluklari vardir elbette ki hayatinizi etkileyecek az ya da cok..
Fakat bura da bence asil konusmaniz gereken,erken mi degil mi olmali:)
Henuz yeni evlisiniz tabiri caizse cicegi burnunda:) ve yasiniz da oldukca genc .. neden 1-2 yil evliliginizi yasayip, birlikte kaliteli zaman geçirip seyahat dusunmuyorsunuz? Gercekten henüz daha erken degil mi ? Bizim 4 sene oldu daha yeni dusunmeye basladik:) hayatımızı yasadik, evliligimizin tadini çıkardık, evliligi rayina oturttuk ve borclarimizi kapattik. Artik haziriz:)
Korkmayın, ama bu kadar acele de etmeyin..henuz 4 ay olmus :)
acele etme evliliğin ilk seneleri çok güzel olur tadını çıkar birazcık daha çoook gençsin :)Evet eşimle 4 yıl sevgili olup evlendik çok yeniyiz şuan ben çalışmıyorum şuan atama bekliyorum şu süreçte bebek olsa mı diyorum ama çok gencim daha birkaç gün önce 23 yaşıma yeni girdim![]()
Anlatmak istedigim bu degil, hesap sorar gibi 3 soru isaretli yorumlari, sorulari sevmem:)İki evli insan sadece bir çiftten ibaret değildir bi ailedir çocukta aileyi güzelleştirir..ne yani çocuğu olmayan insanlar aile değil mi sence???
Bu forumda çocuğu olmayan sayısız kadın var sizin bu yorumunuz bi kadının kendini eksik hissetmesine sebep olabilir.Benden size tavsiye çocuğu olmayan bi kadının yanında çocuğu olmayan insanlar bi aile değil bi çift değil demeyin farkında olmadan derin yaralar açabilirsiniz..Umarım tez vakitte çocuğunuz olurda bu psikolojiyi anlamak zorunda kalmazsanızAnlatmak istedigim bu degil, hesap sorar gibi 3 soru isaretli yorumlari, sorulari sevmem:)
Bu benim dusuncem, sizinle ayni düşüncede olmak zorunda degilim, keza sizde oyle:)
Bana gore cocuk bir evi yuva yapan demirbaslardan. En onemli kavramlardan biri.Evet ben boyle dusunuyorum, sevgiler![]()
Duyar kasmayalim lutfen.Bu forumda çocuğu olmayan sayısız kadın var sizin bu yorumunuz bi kadının kendini eksik hissetmesine sebep olabilir.Benden size tavsiye çocuğu olmayan bi kadının yanında çocuğu olmayan insanlar bi aile değil bi çift değil demeyin farkında olmadan derin yaralar açabilirsiniz..Umarım tez vakitte çocuğunuz olurda bu psikolojiyi anlamak zorunda kalmazsanız
Bende sorumluluklarından korkuyorum açıkçası bende akademik kariyer istiyorum bakacaz artık neler olacakBende 23 yaşındayım canım 2 yıllık evliyim. Bence biraz daha bazı şeylere doyun, gezin, eğlenin. 4 yıllık sevgililik geçmişiniz olabilir ama evlilik daha başka en azından 1 yıl bekle süpriz yapıp gelirse başınız üstüne tabiki ama bekle. Birbirinizi daha iyi tanıyın demek istediğim evlilik başka sevgiliyken küsüp ayrı evlere gitmek gibi olmuyor biliyorsundur:) Bende bazen diyorum 2 yıl oldu anne olsam mı erken yaşta olmasam mı ya da hemen olucak mı ne olacak ama sorumluluktan kaçıyorum biraz açıkçası. İşe girmek kendimi geliştirmek istiyorum. Allah hayırlı zamanda nasip etsin aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhakkınızda hayırlısı olsun.