Cocukta sac beyazlamasi

Çok teşekkür ederim size aynılarını yaşıyoruz anne benimle dalga geçerler diye ağlıyor benim hatam sizi dediğiniz gibi dillendirdim tek duam çalmaz insallah

Doguştan vardi ön sacinda butun saclari dökükmüştü o beyaz saci duruyordu ve halende o bir tutam saci beyaz şuan 20 yaşinda .evet bir tutam beyaz sacdi
Benim kızımda da var . Şu an 1 aylık bir bebek. Sağlık sorunu olmasından endişeleniyorum da o yüzden sordum size. Normal bi durum öyleyse

Sanmiyorum bir sorun olcagini .bizinkiler götürmüstü doktora degerleri normal cikmişti .iciniz rahat olmasi icin isterseniz götürün doktora iciniz rahatlasin .ama birsey cikcagini sanmiyorum belki dökülür bebeklerin saci dökülüyor .bizimkisinin bütün saci dökünmüştü o bir tutam heyaz saci duruyordu

Cevaplarınız için cok tesekkür ederim. Bizim de değerlerimiz iyi cıktı çok şükür . Bazı değerlendirmeler yapıldı. Ama işte annelik insanın içinde bi korku oluyor. Forumda sizden başka arkadaşlarla da konuştum çok şükür hep sizin dediğiniz gibi anlattılar sorun olmadığını soylediler. Peki ailede başka birinde var mıydı beyaz saç tutamı. Yoksa sadece yeğeninizde mi var.

Yok sadece yigenimde ailede yok

10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi
Benim de 4 yaşında kızzımda gördüm iyice araştırınca kafasında baya beyaz saç var ne yapacagıö şaşırdı kaldım doktor genetiktir dedi ama bu nasıl genetik bu yaşta analamadım

10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi
Benim kızda 12 yaşında aynen beyaz saçları var malesef dikkat te çekiyor çünkü 2 - 3 tane değil var biraz .Siz ne çözüm buldunuz

benimde tanidigimda vardi 11 yaslarinda okulda. Òn tarafi baya beyazdi òyleydi hep genetik. Hos duruyodu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…