Genetik olabiliyor, 3 kardeş arasında bir tek bende var küçüklükten beri 7 8 tane dağınık. Çoğalmadı.10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi
Genetik olabilir benim yigenim bebek ken ön saclarinda beyazlama vardi10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi
Genetik olabilir benim yigenim bebek ken ön
Teşekkür ederimGenetik olabilir benim yigenim bebek ken ön saclarinda beyazlama vardi
Oglumunda Insallah cogalmazGenetik olabiliyor, 3 kardeş arasında bir tek bende var küçüklükten beri 7 8 tane dağınık. Çoğalmadı.
Ödevlerden başka sıkıntısı yokBenim de lisede çok fazla beyazlarım çıkmaya başlamıştı. 26 yaşındayım belli aralıklarla dip boyasına gitmem gerekiyor yoksa kafamın yarısı beyazBiraz genetik bu iş kardeşim de benim gibi. Çocuğunuzun stres olduğu bir konu var mı?
Endişelenmeyin o zaman genetiktir.Ödevlerden başka sıkıntısı yok
Genetiktir. Benim de arkadaşımda vardı. Biraz daha büyüyünce kendi rahatsız olursa boyatır. Rahatsız olmazsa bu şekilde devam eder.10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi
kendim ve cocuklarim ..10 yasindaki oglumun saclarin da 5 6 tel beyaz sac gördüm doktora götürdüm kan değerleri normal strestendir dedi ya artarsa hoc çevrenizde bunu yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?