• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukta lenf nodülü

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
merhaba arkadaşlar,
umarım bana yardımcı olabilirsiniz. yeğenimde lenf nodülü çıktı kendisi 5 yaşında boynunda şişlik farkedip annesi dr a götürmüş dr lenf nodülü demiş
23mm çapındaymış. tam kan testi yapmışlar 2 hafta içinde kendi kendine geçmesi gerekiyormuş 2 hafta sonra Kontrole gidecekler inşallah geçmiş olur. eğer 2 hafta içinde geçmezse Allah korusun ciddi bişey olabilirmiş. çevrenizde yada kendi çocuğunuzda böyle birşey yaşadıysanız tecrübelerinizi bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. şimdidenn teşekkürler.

inşallah geçer canım..ilk defa senden duyuyorum...allah anasına babasına bağışlasın...iyi düşünün iyi olsun inşallah...

geçmiş olsun canım benim oğlumda penisilin iğne sonucunda olmuştu ameliyat dedi dr osırada başka doktora götürdüm penisilinden olmuş dedi. kendi kendine geçer dedi haftasına geçmişti. Allah korusun kötü bişey olsa kan tahlilinde çıkardı heralde

geçmiş olsun canım benim oğlumda penisilin iğne sonucunda olmuştu ameliyat dedi dr osırada başka doktora götürdüm penisilinden olmuş dedi. kendi kendine geçer dedi haftasına geçmişti. Allah korusun kötü bişey olsa kan tahlilinde çıkardı heralde

bizimki yakın zamanda ilaç kullanmadı yada iğne olmadı ama inşallah bizimkide hemen geçer

bakalım diş çürüğündende olabiliyormuş beklemek zor işte 2 hafta

merhaba arkadaşlar,
umarım bana yardımcı olabilirsiniz. yeğenimde lenf nodülü çıktı kendisi 5 yaşında boynunda şişlik farkedip annesi dr a götürmüş dr lenf nodülü demiş
23mm çapındaymış. tam kan testi yapmışlar 2 hafta içinde kendi kendine geçmesi gerekiyormuş 2 hafta sonra Kontrole gidecekler inşallah geçmiş olur. eğer 2 hafta içinde geçmezse Allah korusun ciddi bişey olabilirmiş. çevrenizde yada kendi çocuğunuzda böyle birşey yaşadıysanız tecrübelerinizi bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. şimdidenn teşekkürler.

canım benim oğlumda da var bir tanesi tam kulağının arkasında 3 yaşındayken farketmiştik doktor çocuklarda yüzlerce çeşit nodül olabilir dedi kan tahlilinde birşey çıkmadı grip olduğunda veya hastalandığında şişiyor sonra iniyor tam manasıyla geçmiyor şimdi 7 yaşında diş kısmında 15 gün önce birtane daha farkettim doktor belli seviyeye ulaşmayanları patolojiye almıyoruz dedi kan tahlili de yapmadı çünkü bu durumda kan tahlilinden bir sonuç elde edilmiyormuş sadece ellediğinizde sabit değilde oynayabiliyor olması bir ip ucu verebiliyormuş yani aşağı yukarı oynattığınızda içerde oynuyorsa problem yok kabul edebilirmişiz..geçmiş olsun inşaallah iner

canım benim oğlumda da var bir tanesi tam kulağının arkasında 3 yaşındayken farketmiştik doktor çocuklarda yüzlerce çeşit nodül olabilir dedi kan tahlilinde birşey çıkmadı grip olduğunda veya hastalandığında şişiyor sonra iniyor tam manasıyla geçmiyor şimdi 7 yaşında diş kısmında 15 gün önce birtane daha farkettim doktor belli seviyeye ulaşmayanları patolojiye almıyoruz dedi kan tahlili de yapmadı çünkü bu durumda kan tahlilinden bir sonuç elde edilmiyormuş sadece ellediğinizde sabit değilde oynayabiliyor olması bir ip ucu verebiliyormuş yani aşağı yukarı oynattığınızda içerde oynuyorsa problem yok kabul edebilirmişiz..geçmiş olsun inşaallah iner

sizede geçmiş olsun canım bizimkilerde dün birde başhekime göstermişler o da önemli değil 2 hafta sonra kontrol ettirin demiş birde antibiotik şurup vermiş inşallah en kısa zamanda geçer

merhaba gecmis olsun oncellike.3 ay once turkiyedetatildeydik tatil donusu farkettim bilye buyuklugunde iki tane ayni hizzada boyunda sislik farkettim internetten arastirdim lenflerle ilgili bu ayni bademcik gibi iltihaplara karsi vucudun verdigi tepkiymis,burdaki doktora goturdum krem verdi almadimda kullanmadimda.bir ay icinde kendiliginden gecti...cocuklarinizin vucudunu iyi gozlemleyin.ben bu yasta bile gecen tesadufen kendi kulagimin arkasinda bir siskinlik farkettim belkide yillardir oyle,bilmiyorum :)

Gec oldu biraz ama benim kizim 13 yasinda ekim ayinda nodulunu fark ettik biraz buyuktu kiziminki parca alindi kan testi yapildi korktum bayagi kotu bir sey cikarsa diye ama allaha sukur temiz cikti butun tahlilleri ama 4 ay gecti 2-3 cm kuculmus yani ayni gibi bir sey bademcikleri de var ve doktor benim arkadasim kbb doktoru estetik olarak rahatsizsa aliriz dedi bir de senede bir iki kere kontrole gelebilirsiniz dedi yigeninizin tamamen gecti mi onu sorucaktim hic kuculmemesi moralimi bozuyor

Back