Bebek Beslenmesi çocukta gece alt ıslatma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim Benimde 6 Yasinda Kizim Var Ve Halaa Her Gece Altini Islatiyo Kizmiyorum Hic Ona Cunku Doktor Istem Disi Oldugu Icin Islatiyo Altini Dedi Ama Yavas Yavas Sabrimda Tukeniyo Kendide Aslinda Cok Rahatsiz Bu Durumdan Teyzesinde Falan Yatmak Isteyince Utaniyo Bez Takmaktan Cunku Ondan Kucuk Kuzeni Geceleri Kuru Doktorum 1 Sene Daha Beklememi Soyledi Ancak Ozaman Ilac Tedavisine Baslanabiliyormus Allah Kolaylik Versin Sanada Banada

Merhaba sitede ilk günüm benimle aynı dertden muzdarip birilerini bulunca yazmak istedim. Benim oğlumda 3,5 yaşında gerçi daha küçük ama bizde her gece altımızı ıslatıyoruz . Gecede 2 sefer yatak değişiyor. Ancak dikkat ediyorum özellikle sıvı gıdaları çok alırsa yada meyveyi çok kaçırırsak oluyor.Kızmak yok sadece üzüldüğümüzü belirtmeliymişiz ve yapmadığı geceler için ufak ödüller.Kolay gelsin

benim kızım da 6 yaşında ve hala geceleri bez takıyorum
onun problemi çok derin uykuya dalması
uyanamıyor ve yaptığının farkında değil...
ist.da bi doktor varmış
akupunktur tedavisiyle hallediyormuş ist da yaşayanlar bilir mi acaba...

ablamın oğlunda aynı sorun vardı.minirem adlı ilaçla sorun çok azaldı.benimde 8 yasındakı kızımda aynı sorun var ama dr ısrarla yazmıyor ilacı. bir sene kadar daha gece kaldırarak kendiniz ilaçsız geçmesini bekleyin dedi.bi doktora danısın isterseniz.

arkadaşlar aynı sorun kızımda vardı hergece bezlemekten gına geldi
hamile kaldım böbreklerim problemliydi koca kızı bezlemek üstünü başını çekmek işkence oldu 6 ayımdan sonra .
tekrar doktorA götürdüm yeni bir usulle ilaçsız 1 ay sonra bezden kurtulduk bebek doğmadan problem bitti nasıl rahatım anlatamam size hiç boşa çekmeyin bu derdi doktorumuz çocuğu mükemmel bi şekilde uyandıran bir alarm verdi 1 dolmadan çocuk beyninde halletti olayı yani artık bu sorunun çözümü var isteyen özel msj atarsa yardımcı olurum

arkadaslar bendede aynı sorun var oglum 5 yasında gecelerı altını ıslatıyor cok derın yatıyor uyanamıyor sureklı carsaf yorgan yıkamaktan bıktım artık nasıl davranacagımı bılemıyorum ne yapıyım ben?bı akıl verın

o bahsettiginiz alarm ıslattıktan sonra calıyor aynı alarm ı benim kardeşimde kullandı ama bi faydasını göremedi ne yazıkki.
o alarm cocugun sürekli tetikte olmasına sebep oluyor.
Aynı zamanda herkesin sorunu bir degil ameliyat gerektiren vakalarda var.

arkadaslar benim kızımdada var ğenitik ile bağlantılı biraz birde dikat biz ğeceleri iki defa kalkıyoruz uyurken ben ğötürüyorum vc birde belini sıcak tutarsanızda yapmıyor ğeceleri sıvı seyleri biraz kesmekte fayda onunda faydası oluyor

bunun çok basit bir yöntemi oldugunu duydum özellikle üniversite hastanelerinde çok kısa bir tedavi ve sonuç garantiymiş bence ciddiye alınmalı ve uzmanına götürülmeli

Bizde bahsettiğiniz şekilde olmadı olay bir damla değdiği anda alarm çalıyor o anda çocuk kalan idrarı tutyo yada tamamen ıslatsada altını en fazla bir hafta sonra çocuk o sesi duyduğu anda çişini tutyo çocuk tetikte felanda değildi koyverdiğide çok oldu uyku halinde daha sonra 2 hafta içinde çocuğun beyni artık çişi geldiğinde uyanmayı bilinçlendiriyor ve tuvaleti gelen çocuk uyanıyor ben 1 ay sonra attım alarmı tedavi 1 ayda sonuç verdi ameliyat gereken vakalar tabiki olabilir zaten doktor tavsiyesiyle kullandım bende doktorunuza alarmı danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…