Çocuk Hastalıkları Çocukluk çağı epilepsisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevgin4

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
4
1
286
45
İstanbul
Arkadaşlar 11 yaş erkek çocuğuma 6 ay önce epilepsi teşhisi kondu. Gece uykuda kasılarak ve salya akıtarak yaklaşık 1,5 dakika süren bir nöbet geçirdi. İlk nöbetten sonra ilaç başlanmadı ama 4 ay sonra aynı şekilde ikinci nöbet geldi. Sonra günlük 1000mg Keppra’ya başladık. Rolandik epilepsi tanısı konuldu ve beş yıl tedaviden sonra geçecek denildi. Benim yaşadığım tecrübeyi yaşayan var mı? İyileşecek dediler mi?

geçmis olsun. ben de aynı dönemden gectim ilac saatlerine dikkat ederseniz kontrolu aksatmazsaniz stres yapmasin yorulmasın ac kalmasin uyku saatlerine dikkat etsin geciyor. biraz zorlu dönem olucak tamamen bitmiyor cok nadir oluyor ben de ama ilac tedavisi falan bitti bir kac yildir kullanmiyorum. Allah sifa versin

Yeğenimde vardı aynı sorun takiplere çok dikkate temek gerekiyor sanırım, çocuk hızlı büyüyüp kilo aldığı dönemde aksatmışlar takipleri o zaman ilaç yetersiz kalmış kilosuna sıkıntı yaşamışlardı. Çok geçmiş olsun şimdiden, inşallah tez zamanda tedavi olur.

Bende kepra kullanıyorum kızımda 1senedir Allah hepsine şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…