Cocukluğunuzun unutamadiğiniz çizgi filmleri hangileriydi?

şeker kız candy ve

alaaddin sihirli lambası ordaki prenses yasemin olmak isterdim hep...

bende susam sokagi en cok sevdigim cizgi filmdi zemuszemus
power rangers
sirinler
ya bi de bi cizgi film vardi ama ismi aklima gelmedi bi kiz vardi adi bianca ydi ve kopegi vardi. holyvood genclerimi acaba ismi bilen varmi aranizda?

bende susam sokagi en cok sevdigim cizgi filmdi zemuszemus
power rangers
sirinler
ya bi de bi cizgi film vardi ama ismi aklima gelmedi bi kiz vardi adi bianca ydi ve kopegi vardi. holyvood genclerimi acaba ismi bilen varmi aranizda?

beverly hills?

cok tesekkurler cnm ya internetten her turlu isimi denedi ama bulamamistim. ama simdi buldum ve izliyorum cocuklugum aklima geldi bunarin dvd leri yada cd leri varmi acaba bende oglum dogunca eski cizgi filmleri izletecegim simdikileri pek sevmiyorum. oglumu bu guzel cizgi flmlerden mahtum edemem :umursamaz:

powerpuff girls deki sarı kızı çok seviyodum
sonracığıma road runner a gıcık oluyodum
bi de şirinler var tabi orda da hep şirinenin saçlarına özeniyodum:hulya:

şarlot diye bi çizgi film vardı, hayal meyal hatırlıyorum ama onu sevredim:hulya:

bugs bunny,cedric buna hala bayılarak izliyorum yavrum cedricim,şirinler,taş devri,tom&jerry,afacan dennis bide hayalet evcıları bide küçücükken babamla 4 yaşlarında falanım aslan kraşı izliyodum babamın kucağında izlemek çok güzeldi yaa.s

Daha ilkokula bile gitmiyordum, çarşamba günleri saat 1 de şirinler başlardı ve ben hiç kaçırmazdım,
hala ara sıra denk gelir ve izlerim. Keşke hep çocuk kalsak..

şeker kız candy en çok sevdiğim ve izlemekten asla bıkmadığım çizgi film keşke tekrar yayınlansa :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…