Cocukluğunuzun unutamadiğiniz çizgi filmleri hangileriydi?

şeker kız candy,heidi,hayalet avcıları,sevimli kahramanlar(hala var),donald amca(varyemez amcamıydı yoksa?),taş devri(hala var),casper(hala var).bizim zamanımızın çizgi filmleri çok güzeldi.şimdikilerden ben bişey anlamıyorum.arada tv de bişey yoksa hala taşdevrini,jetgilleri falan izliyorum :)

tom jery casper şirinler şeker kız candy ninja kablumbalar.susam sokağı.daha vardır ama unuttum bunları çok seyrederdim

şeker kız candy bide sevgilisi terry ve anthony:)
ağlamıştım anthony öldüğünde çocukluk işte...gamyoncuiremsu

heidi yi çok severdim.şimdi yine verseler işimi gücümü bırakır yine izlerim valla.

heidi yi çok severdim.şimdi yine verseler işimi gücümü bırakır yine izlerim valla.

sea cımm heıdıyı veriyolardı hala varmı bilmiyorum ama ben 2 3 hafta kadar önce sabahları kanal 1 de izliyodum işe gitmeden önce kaydirigubbakcemile2
bu arada şeker kız candy ye bayılıyodum ben yaa halada tekrar verselerde izlesem derim hatta bi ara internette aradım bulamadım :1no2: tabi şirinler tom ve jery siz olurmu sırnaşık şey

tüm bu söyledilerinizin hepsini hatırlıyor ve ilave ediyorum;
müfettiş gadget,
pembe panter,
kalimero (ama haksızlık bu öyle değilmi)
tenten,
sebastian ve köpeği,
riche rich,
birde holiwood gençleri vardı adı aklıma gelmiyor.
hayalet avcıları,
monçiçiler,
yavru geyik (pazargünleri çıkardı),
ağaçkakan,
temel reis,
şekerpembe(dinazor),
esteban(altın kuş),
kayıp dünyalar(arkadyas mıydı bi şehir vardı),
ayı yogi,he-man bide kardeşi she-ra vardı( bi arkadaş at demiş ama heman ata değil kaplanı korkakmı ürkekmi neydi ona binerdi),
vikingler,
uçankaz,
atom karınca,

ben en çok şirinleri severdim renkli izleyebilmek için anneanneciğimde kalmak isterdim.
birde pazarları babamla beraber redkit pembe panter tom ve jerry izlerdik

clemantine vardı.O kızı çok beğenirdim ben ve büyüdüğümde onun gibi olmak isterdim.Hani babası pilottu.Clemantine i ziyarete gelirdi

bi kız vardı boynunda bişey vardı çiçeklere tutunca değişyordu felan hatırlayan varmı onu? birde öncedne kız zengindi sonradan okuduğu okulda hizmetçilik yapıyordu

he-man
susam sokagi
sirinler
hayalet avcilari repligini hic unutmuyorum gost busters
kiz kardesimle ev toplayacagimizda cekyat uzerinde ellerimizi cakar ve oyle baslardik:lepi: :roflol:ama her seferinde olmadi bi daha der is yerine el carpmaya gayretlenirdik

Taş devri :)
Ya fredd , ilk aşkım nerelerdesin ya :(

Şirinlerde güzeldi hakikaten,
Çizgi film demezsek Susam sokağı keşke hala olsada izlesek.
Miniklerimizede izletebilsek.

Back