Cocukluğunuzun unutamadiğiniz çizgi filmleri hangileriydi?

AR_YA

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
220
0
296
BEN UMUTAMADIKLARIMI SAYAIM MESELA ŞEKER KIZ CANDY HER BÖLÜMÜ HEYECANLA BEKLRDİM..VE BİR SÜRÜ DERS VARDI SONUNDA GERÇEK HAYATLARDAN

HEİDİ.AYNEN CANDY GİBİ..

ARI MAYA--ŞİRİNLER :dance: BAŞKA VARMI AKLIMA GELMİYOR...AMA ÖĞRETİCİ EĞİTİCİ OLANLAR...

ŞİMDİKİLERDE BUNU PEK GÖREMİYORUM DA:uhm:

lulu vardı bilmem hatırlayan olur mu
ağlayınca gözyaşları yandan yandan fırlar ya hangi çizgi filmlerde lulu da öyleydi,ben ağlardım birde bakardım yandan fırlıyor mu diye,fırlamıyor diye daha çok ağlar,üzülürdüm..fırlasın isterdim illa yani:) çocukluk işte...hiç kaçırmazdım..hala da bakarım bir yerde denk gelir mi diye...yine izlerim :)

bende şirinleri çok severdim .....

sana katılıyorum şu zamandaki çizgi filmler bi tuhaf hepsi hayat dışı yani bizdeki şirinlerde pek olası bişi değildi ama en azından sevgi aşılıyordu.şimdikilerin tek yaptığıysa saldırı bencillik ,savaş,vur,kır,öldür,parçala,atla,zıpla,periler,büyüler,sihirler, aptal aptal şeyler çocukların beyinlerini aslı olmayan ve zararlı olan o kadar boş şeyle dolduruyorlarki. bazen çok sinirleniyorum ve hepsine voltran voltran voltran kötükedihüso deyip benimle aynı fikri taşıyan herkesle birleşip mahfetmek istiyorum. voltran bile şimdikilere göre daha masum beeeeeee.... klava:

ah eskiler ah...

a.s.CANIM BENİMM..HATIRLAYAMADIM AMA GENELDE HEPSİNİN GÖZYAŞI YANLARA FIRLARDI YADA GÖL GİBİ BİRİKİP ÖYLE AKARDI:) BENDE KENDİME BAKARDIM AĞLARKEN AMA IIHH ONU HİÇ BAŞARAMADIMM:)
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İYİ GECELER....

DAHA ÖNCE AÇTIĞIM FORUM KONUMDA BİRAZ BUNALMIŞTIM SORUNLARDAN GÜZEL ŞEYELER DÜŞÜNMEK BİRAZ LAYLAYLOM YAPMAK İSTEDİĞİME AÇTIMDI BU KONUYU DA

BENİ GÜLDÜRDÜN CİDDEN İYİ GELDİ BEKLEMİYODUM BÖLE Bİ CVP TEŞEKKÜR EDERİMM.a.s.

AYNEN KATILIYORUMM ESKİ ÇİZGİ FLİMLERİ GERİ İSTİYORUMMMMMMMMMMM:)VERSELER GENE İZLERİM BU YAŞIMA RAĞMENa.s.

valla verseler ben 26 yaşındayım ama herşeyi bırakır izlerim herhalde.

ben yakari, değiş ton ton ve voltranı çok severdim. :teytey:
birde pepenin balonu vardı onuda belki bu sefer severim diye izlerdim :)
şimdi baby tv de musti yi seyrediyorum bazen ne saçmaymış sırnaşık şey

susam sokağı
power rangers
heidi
he man (atı wardı gölgelerin gücü adına)
tom ve jerry
casper

ben küçükken çizgi filmden çok reklamlara bakarmışım...ama susam sokağı ve şirinleri severdim.....ayrıca abim izlediği için tüm çizgi filmleri de izlemek zorunda kalıyordum...lülülülülülü

önüme gelen her çizgi filmi seyrediyorum hala :)

ama işi gücü bırakıp seyrettiğim 2 çizgifilm vardı, birisi candy diğeri de ay savaşçısı üstlerine hala çizgi film de tanımam ama candy nin bi türlü sonunu görmek nasip olmadı

ama şey JETGİLLER sadece benim mi favorim ??? ya ordaki bir tuşla banyo,giyinme,hava otomobili hala hayalim diyebilirim
o zamanlardan belliymiş ne fattan bir hatun olacagım şirinlerdeki şirineye gıcık olurdum tek kız ne güsel herkes ona iyi davranıyo diyekötükedihüso

Ya bide ""DEğerli" vardı. Böyle pis pis gülen bi köpek. Çok güzeldi.
Tom ve Jerry (Halada izlerim)
Şirinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…