nan hülya ne çizgi filmiGölgelerin gücü adına He_Man,tabiki Şirinler var bir de.
lulu vardı bilmem hatırlayan olur mu
ağlayınca gözyaşları yandan yandan fırlar ya hangi çizgi filmlerde lulu da öyleydi,ben ağlardım birde bakardım yandan fırlıyor mu diye,fırlamıyor diye daha çok ağlar,üzülürdüm..fırlasın isterdim illa yani:) çocukluk işte...hiç kaçırmazdım..hala da bakarım bir yerde denk gelir mi diye...yine izlerim :)
bende şirinleri çok severdim .....
sana katılıyorum şu zamandaki çizgi filmler bi tuhaf hepsi hayat dışı yani bizdeki şirinlerde pek olası bişi değildi ama en azından sevgi aşılıyordu.şimdikilerin tek yaptığıysa saldırı bencillik ,savaş,vur,kır,öldür,parçala,atla,zıpla,periler,büyüler,sihirler, aptal aptal şeyler çocukların beyinlerini aslı olmayan ve zararlı olan o kadar boş şeyle dolduruyorlarki. bazen çok sinirleniyorum ve hepsine voltran voltran voltran kötükedihüso deyip benimle aynı fikri taşıyan herkesle birleşip mahfetmek istiyorum. voltran bile şimdikilere göre daha masum beeeeeee....klava:
ah eskiler ah...
nan hülya ne çizgi filmi
senin zamanında tv varmıydı :1closedeyes:
ben şirinleri severdimDIPTIŞŞ MUĞLANIN NERESİNDEN AYNI HAVAYI SOLUYOSS BELKİMMa.s.
ben şirinleri severdimfethiyedeyim sen nerdensin hihoyyyt
susam sokağı
power rangers
heidi
he man (atı wardı gölgelerin gücü adına)
tom ve jerry
casper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?