- Konu Sahibi askimsin_99
-
herkese selam
artik ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuk.. kücüklügümden beri kiloluyum hicbir zaman zayif degildim yüzmeyi suyu cok sevdigim halde hayatimda hic bikini giyemedim rahat bir sekilde suyun icine bile giremedim zaten cok nadir yüzmeye gidiyorum.bazilari kendisine uygun fiyata üst alabilirken benimkilerin fiyati hep iki mislisiydi bazen bunlari düsündükce depresyonlara giriyorum cokk üzülüyorum.
annemde sucunun farkinda. kendisi bana diyor kilolu bebekler cok seker olurlarmis o yüzden oda beni sisirdi o zamanlar.tabiki benimde sucum var bu zamana kadar neden kilo veremedim koca kiz oldum ama neden ben daha bebekken yaptiki bunu o zamanlar ufaktim yemek veya tatli krizi nedir bilmezdim daha kolay olurdu simdi bunlari cekmek zorunda olmazdim...
nezaman diyet yapsam olmuyor doktorum piskologa bile yollamisti cünki cok istekli olmadigimi demisti. piskologda fazla birsey yapmadi yapamadi.oysaki cok istekliyim cok istiyorum. bazende dusunuyorum acaba kilo verme deneyimlerimi biraksammi artik kendimi böyle kabulmu etsem bu halimle. belkide kilo veremiyorum veremicemde cünki o yaglar yillardir vücudumda artik gitmezler sanirsam
neyse biraz uzun oldu sanirsam ama icimi dökmeye ihtiyacim vardi uzun bir zaman sonra bugün kötü bir olay yasadigim icin
bugün arkadaslarimla yolda yürüyordum bir erkek karsidan geliyordu yanimdan gecti
ve yanimdan gecerken biliyormusunuz ne dedi sessizce? Oha kilo versene ya. Ve gecti gitti
Ben okadar saskindimki bir an birsey diyemedim yüzüm kizardi allahtan kimse duymamis.moralim cok bozulmustu ve hemen eve geldim zaten .insanlar neden bukadar acimasiz???
neyse okuyanlara tsk ederim simdiden
önce bikaç soru sorayım sonra yazacaklarımı yazayım
-kaç yaşındasın kaç kilosun boyun kaç
-okuyormusun kaça gidiyorsun
-en son ne zaman sevgilin oldu
-ve denemiş olduğun diyetler nasıl diyetler
bunları cevaplandırırsan çok sevinirim
yasim 20 kilom 83 boyum 1.65
en son sevgilim 3yil önce oldu
denedigim diyetler ise elma diyeti vardi veya ögün atlatiyordum ama bnun yanlis oldugunu ögrendim bunun gibi seyler iste.spor salonunada gidiyordum bir ara oda olmadi
simdide eve alet aldim onu bir hafta yaptim baktim kilo almisim biraktim onuda
ikinize cok tsk ederim gercekten moral veriyorsunuz
ve evet insanin morali nekadar kötü ise okadar saldirirmis yemeklere dünki gibi.
bugün cok dikkat ettim.yani yemek yedim normal ara ögündede birseyler yedim ve aletimde sporda yaptim.
birde su var kendimi tarttigimda iyi birsey görmeyince yine yemeklere girisiyorum anlami yok diyorum
hatta burda kendime günlükde acmistim onu bile sürdüremedim biraktim öyle. sok diyet kesinlikle yapmayacam artik
Ziligurti öykünüde okuyacam ilk firsatta
gercekten cok tsk ederim bu sözlerinizle motive ettiniz beni
yasim 20 kilom 83 boyum 1.65
en son sevgilim 3yil önce oldu
denedigim diyetler ise elma diyeti vardi veya ögün atlatiyordum ama bnun yanlis oldugunu ögrendim bunun gibi seyler iste.spor salonunada gidiyordum bir ara oda olmadi
simdide eve alet aldim onu bir hafta yaptim baktim kilo almisim biraktim onuda
11 ayda geldigi nokta bu, su an diyet yapmiyor ama hala spor yapiyor ve de hergun foruma gelip hepimizi motive etmeye calisiyor ben de seneye boyle gorunmek ve onun yaptigini yapmak herkese bunun MUMKUN oldugunu gostermek istiyorum. Lutfen sen de kendine inanmaya basla ve de harekete gec.. burada birbirimize destek olup hep beraber vericez kilolarimizi moralini yuksek tut canim ve de HEMEN SIMDI harekete gec yarin basliyorum bile deme su an su saniye basla yeni hayatinane kadar erken baslarsan bu sonucu o kadar cabuk goreceksin gozunu hedefe kilitle :))) tamam mi
aynı kilodayızz ya benim yaşım 17 . bendede bu kilo alma 1.sınıfta basladı . yaşım 17 buzamana kadar hep böyleydim bende depresyona giriyorum açıkcası banada yanımdan geçerken neler diyolar. takma diyo çevremdekiler ama olmuyo şaka bile yapılsa artık ağlıycak konuma geliyorum ama inatcıyım vericem ben bu kiloları sende verirsin . !
canim öncelikle cok tsk ederimm böyle güzelce uzun uzun seyler yazmissin anlatmissin..gercekten kendimi gördüm yazdiklarinin icinde
sanada tebrik etmek lazim 8kilo vermissin ve üstelik hicbirseyden kismadan.nekadar zaman icinde vermek önemli degill..yeterki sonunda kilolar gitsin bunu anladim bende. 2gündür dikkat ediyorum yediklerime ara ögünlerdede ufak tefek birseyler yiyorum ve disarlarda merdiven kullaniyorum hareketli olmaya calisiyorum yani. citir arkadaslarim derki hep sen zayiflasan bize tas cikarirsin ama verme biraz kilo sana yakisiyor.bazen diyorum onlarin inadina citir olayimda görsünler.sende suan bana moral motivasyonn verdin daha ne isterimki :) ama malesef arkadasinin diger resimlerini görmedim acilmiyor sadece kilolu hali acildi. :26:
resim acildida sok oldumm acikcasi. arkadasin gercekten cok güzel olmustaninmamis hale gelmis ya
tsk ederim tekrar denedigin icin.
bu arada benim tatli krizlerim cok oluyorr cikolata hastasiyimm
internetten bir diyetisyene kendisi tvlerde cikiyor sordum ne yapabilirim diye. dediki 1 litre suya 2 cubuk tarcin kaynatacakmisim gün boyu o suyu icecekmisim ve canim tatli cekmeyecekmis artik. belki seninde isine yarar diye söylüyorum.
nekadar faydali bilmiyorum denemedim daha. ama hafta sonu tarcin almaya gidecem
Truly,
Bu arkadaşın vücudunda estetik filan vardır herhalde, o ilk halinden son haline sadece sporla mı geldi???
Gerçekten inanılmaz. Hangi sporu ne kadar süreyle, hangi aralıklarda yaptı acaba, çok merak ettim :)))
Uruz
öncelikle tsk ederim allah hepimizin yardimcisi olsun. seneye ise basliyorum ve tatile gidecegim yeni biri olarak yapmak istiyorum tüm bunlari.bu sefer cok kararliyim.yavas versem bile kilolari, pes etmeyecem
bu arada bende merak ettim Truly,
o arkadasinin nasil kilo verdigini ve ne yaptigini ? bizede anlatabilirmisin?
ahh canim o sakalar var ya. can yakicilar
vermemiz lazimm bu kilolarii bu sefer pes etmek yokk
yeterki isteyelim
öbür yandanda bu zamana kadar sevgilim oldu beni böyle kabul ettiler kiloyu yakıştırıyolar ama hani nereye kadar sağlığımız içinde önemli eskiden bakımsız olduğum zamanlar çok kilom ön plandaydı mavi lens aldım yüzüm güzel saçlarıma bakıyorum boyadım giyinişimide değiştirdim artık kimse öyle kiloyla falan alay etmiyo bu seferde laf atan ve bakan cok oluyotamam böyle kabul edilmiş olabilirim ama kendimi böyle kabul etmemem gerek bide sağlık açısında . veririizzz bizzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?